hvg.hu Itthon

Életfogytiglant kaphat a Teréz körúti robbantó

A Budai Központi Kerületi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját. A férfit szerdán fogták el, és a hatóságok csütörtökön jelentették be ezt hivatalosan.

hvg.hu Itthon

E-mail-cím buktathatta le a Teréz körúti robbantót

Egy áramkört online rendelt meg a robbantó, ezzel buktathatta le magát - állítja a Tények című műsor egyik riportja. A riport szerint a merénylő többször bejárta a terepet a robbantást megelőzően, volt, hogy ugyanabban a felszerelésben.

Mizsur András Itthon

Bekopogtattunk a Teréz körúti gyanúsított házába

Szerdán elfogták a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfit Keszthelyen, akiről hamarosan kiderült, hogy a közeli Karmacs településen él. Utánaeredtünk a hírnek - bekopogtattunk a házba, ahol a TEK tegnap nagy erőkkel házkutatást végzett, és körbekérdeztünk a faluban.

hvg.hu Itthon

Magyar, nincs priusza, nem volt társa - őt gyanúsítják a körúti robbantással

Nem tett vallomást az a vidéken élő magyar férfi, aki a Teréz körúti robbantás egyetlen gyanúsítottja, és akit Keszthelyen fogott el a TEK szerdán - jelentették be a rendőrség, az ügyészség és a TEK közös sajtótájékoztatóját csütörtökön. A TEK több szerdai akciójának nem volt köze a robbantó elfogásához.

hvg.hu Itthon

Elfoghatták a Teréz körúti robbantót

Hivatalosan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a TEK szerdán azt a hírt, hogy elfogták a Teréz körúti robbantót. Keszthelyen mindenesetre elfogtak valakit, egy piros autót is vizsgáltak, a helyszínelés ott este kilenc óra előtt véget ért, az elfogott személyt elszállították. Az Origo szerint egy Zala megyei településen fogták el a robbantót, aki nem működik együtt a nyomozókkal.

hvg.hu Itthon

Ügyészség: nem csak a Népligetig tudták követni a Teréz körúti robbantót

Továbbra sem árul el részleteket az ügyészség a Teréz körúti robbantás elkövetőjéről, és arról, merrefelé hagyta el a belvárost. A pénteki Blikk azt írta, hogy a Népligetig tudták a térfigyelő kamerák felvételei alapján követni az útját, ott azonban köddé vált. Az ügyészség szóvivője szerint viszont ez nem igaz.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk