hvg.hu Itthon

Videó: "Megmozdult az ágy is a robbanáskor"

A Teréz körúti robbanás közelében lakókat felkavarta az, ami szombaton este történt, erről meséltek, miközben a rendőrség által lezárt területre próbáltak bejutni. Van, akinek már az is gyanús, hogy éppen akkor arra jártak a megsérült rendőrjárőrök, mások gázrobbanásra , megint mások provokációra tippelnek. Nézze meg a helyszínen készült videónkat!

Kiricsi Gábor - Bihari Ádám Itthon

Ki volt a zacskós ember? - A rendőrökre utazhatott a Teréz körúti robbantó

A rendőrség több jel szerint is arra gyanakszik, hogy szögbombát robbanthatott valaki a Teréz körúton szombaton éjjel. Úgy tudjuk, vannak arra utaló jelek, hogy valaki szándékosan okozott sérülést a rendőröknek, a helyszínen előzőleg láttak egy zacskóval várakozó alakot.

hvg.hu Itthon

Fotók a Teréz körúti robbanás környékéről

A rendőrség a Wesselényi utcától az Oktogonig lezárta annak a robbanásnak a helyszínét, amely a Király utca és a Teréz körút sarkán történt szombaton éjjel. A hírek szerint két rendőr sérült meg a robbanásban, akiket kórházban ápolnak. Az egyik fényképen egy helyszínelő egy szöget talál. A rendőrség egyelőre semmit nem mondott arról, hogy milyen robbanás történt.

hvg.hu Itthon

Rendőrök sérültek meg a Teréz körúti robbanásban - fejlemények

Továbbra is komoly készültséggel van jelen a rendőrség a budapesti belvárosban, és zárva maradt a Nagykörút egy része, miután két rendőr megsérült a Király utca és a Teréz körút kereszteződésénél egy eddig ismeretlen eredetű robbanásban. Nem világos, hogy történt-e szándékosság, de egy kihallgatott lakónak azt mondta egy rendőr, hogy szöges bombára gyanakodnak. A robbanás miatt a tömegközlekeedést is átszervezték.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk