Kálmán Attila Itthon

A troll Orbán ellen toboroz demokratákat egy szocialista

Európai Demokraták néven indított valamit az MSZP-alelnök Ujhelyi István, ami se nem új pártkezdemény, se nem új mozgalom. Azt akarják megmutatni Brüsszelben, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral. És remélik, így nem sodródunk ki az az EU-ból és távolabb az uniós pénzektől.

Kálmán Attila Itthon

„Rosszul nézne ki, ha a nem létező hatalomért küzdenénk"

Fanyalgó öregek, melegítő B-válogatott, tekintélyét vesztett, elszigetelődő elnök. Sokan elégedetlenek az MSZP-ben Tóbiás Józseffel és az elnökség munkájával, mégsem választanak új vezetőket a szocialisták novemberi kongresszusán. Ennek leginkább az az oka, hogy teljes az utódlás körüli tanácstalanság. Ilyen állapotok között egy ember befolyása nőtt meg: a párt – ahogy többen nevezték – Raszputyinjáé.

MTI Itthon

Ujhelyi: Az állam az embertelenség szinonimája lett

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő szerint a magyar kormány helyett az önkéntesek cselekedtek. Szerinte a menekültügy egész Európát érintő kérdés, ezért egységes európai kezelési módokra van szükség – hangsúlyozta az EP szociáldemokrata frakciójának brüsszeli rendkívüli ülésén.

MTI Itthon

"A köztársasági elnöknek meg kell szólalnia"

Ujhelyi István, az MSZP alelnöke és EP-képviselője keddi brüsszeli sajtótájékoztatóján felszólította Áder János köztársasági elnököt, hogy fejtse ki álláspontját a kialakult migrációs helyzetről.

hvg.hu Itthon

A bíróság Ujhelyi István kiadását kéri

A bíróság Ujhelyi István mentelmi jogának felfüggesztését kéri, mivel a jobbikos Sneider Tamás beperelte őt azért, amiért maffiaszerű szkinhedszervezet volt vezetőjének nevezte őt.

MTI Autó

Az Uber miatt fordult Brüsszelhez Ujhelyi István

Tíz képviselőtársával együtt írásos nyilatkozattal fordult az Európai Bizottsághoz Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerdán politikai iránymutatást kérve a brüsszeli testülettől az Uberhez hasonló cégek, az úgynevezett "sharing economy", a megosztáson alapuló közösségi gazdaság szabályozásában.

MTI Gazdaság

Bíróság elé citálja az NFM-et egy szocialista az útdíj miatt

Közérdekű adatigénylés elmulasztása miatt a Fővárosi Törvényszékhez fordul hétfőn a szocialista Ujhelyi István európai parlamenti (EP-) képviselő, mert a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem adott számára tájékoztatást az új útdíjfizetési szabályok bevezetését megalapozó háttértanulmányokról.

MTI Itthon

Az MSZP európai diplomáciai offenzívát indít jövőre

Az MSZP európai diplomáciai offenzívát kezd jövőre annak érdekében, hogy Magyarországot visszavezesse az európai demokratikus értékekhez - jelentette be Ujhelyi István, a szocialisták EP-képviselője és alelnöke.

MTI Itthon

Szólt-e a főnökének Navracsics? – kérdi Ujhelyi

Az uniós biztosoknak szólniuk kell az Európai Bizottságban, ha választási kampányban vesznek részt, Ujhelyi István tehát azt kérdi Navracsics főnökétől, hogy szólt-e neki a fideszes képviselő a veszprémi kampányról.

MTI Itthon

Szanyit leváltották a delegációvezetői posztról

Szanyi Tibor már nem EP-delegációvezető, miután a gójmotoros-ügy miatt lemondott erről a posztjáról, helyette az ugyancsak MSZP-s Ujhelyi Istvánt választották meg baloldali EP-képviselők. Az MSZP elnöksége pedig visszafizetteti Szanyival azt a közpénzt, amelyből vendégül látta Brüsszelben a Gój Motorosokat.

hvg.hu Itthon

Szanyi kínos lett Gyurcsányéknak

Leválthatják Szanyi Tibort EP-delegációvezetői posztjáról, mert a gój motorosok vendégül látása és patkány újságírós nyilatkozata kínos lett a DK-nak, sőt az MSZP-nek is. Gyurcsányék ma levélben kezdeményezték Szanyi leváltását az MSZP-nél – értesült az Index.

MTI Itthon

Ujhelyi: "Akkor most ki hazudik?"

A választók zsarolásának abbahagyására szólította fel szerdán a magyar kormányt az önkormányzati választás kampányával összefüggésben Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselő.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk