MTI Itthon

Ujhelyi: "Akkor most ki hazudik?"

A választók zsarolásának abbahagyására szólította fel szerdán a magyar kormányt az önkormányzati választás kampányával összefüggésben Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselő.

MTI Itthon

MSZP: Orbánnak vissza kellene léptetnie Navracsicsot

Az MSZP véleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök jobban tenné, ha - "nem kockáztatva a következő napok esetleges elutasító döntését" - visszavonná Navracsics Tibor Európai Bizottságba való jelölését - közölte Ujhelyi István vasárnap az MTI-vel.

MTI Itthon

Ujhelyi: "a Fidesz-hatalom bűnös szándékait megelőzendő, bejelentést teszek"

Az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak a véleményét kéri Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a párt alelnöke arról, hogy egyes fideszes politikusok összefüggésbe hozzák az önkormányzatoknak az elkövetkező évekre juttatott uniós fejlesztési források mértékét az októberi választások nyomán megalakuló önkormányzatok politikai összetételével.

MTI Itthon

MSZP: Paks kiárusítása a hazaárulás, nem Navracsics "hátba támadása"

Az MSZP elnöksége a következő, szerdai ülésén fogja kialakítani Navracsics Tibor uniós biztosjelöltségéről a hivatalos álláspontját, amelyet az Európai Parlament (EP) szocialista magyar tagjai képviselni fognak Brüsszelben - közölte Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, európai parlamenti képviselője szombaton az MTI-vel.

MTI Itthon

Akár minden héten nyílt levelet ír Ujhelyi Orbán beszéde miatt

Nyílt levelet írt a szocialisták alelnöke Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde miatt. Ujhelyi István szerint a beszéd azért fontos, mert magukat demokratáknak valló tömegek tapsolták meg a mondatokat, és védik többen azóta is, pedig "minden szava védhetetlen".

MTI Itthon

"Hazaváró" programot indít a szocialista Ujhelyi István

A külföldön dolgozó több százezer magyar intézményesített uniós érdekképviseletéért fog dolgozni, s a hazatérésüket segítő "Hazaváró" programot indít Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője - közölte maga a politikus szerdán Strasbourgban.

hvg.hu Itthon

Blikk: Kocsis Máté kapta a legtöbb parlamenti búcsúpénzt

Tucatnyi távozó parlamenti képviselő kapott bruttó hárommillió feletti búcsúpénzt – írja a Blikk az Országgyűléstől kapott adatok alapján. Összesen több mint 500 millió forintról van szó, az érintett politikusok hathavi ellátással számolhatnak, de volt, aki egyben kérte a pénzt.

MTI/Népszabadság Itthon

Népszabadság: Alelnök lenne Ujhelyi az MSZP-ben

Ujhelyi István elfogadta a helyi szervezetek ezzel kapcsolatos javaslatát, és versenybe száll az MSZP egyik alelnöki tisztségéért a párt július 19-i kongresszusán – ezt a politikus mondta a Népszabadságnak.

MTI/hvg.hu Itthon

Ujhelyi nem akar pártelnök lenni

Év végéig beugrott volna kisegíteni, de azon túl nem akarna az MSZP elnöke lenni Ujhelyi István, az MSZP megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője, mert brüsszeli mandátumát választja. Ez a politikus Facebook-oldalán olvasható pénteki bejegyzésből derül ki. A csütörtökön lemondott Mesterházy Attila hívei húzták keresztül a másik oldal terveit.

hvg.hu Itthon

"Szombaton a választmány biztosan elzavarja Attilát"

A vasárnapi csúfos vereség után a szocialista párt „lélektanilag” készen áll leváltani Mesterházy Attilát és csapatát, ám a váltáshoz szükséges ellenjelölt még mindig nincs meg, a jelenlegi pártelnök szorosan a kezében tartja a gyeplőt – állítják a hvg.hu forrásai. Ráadásul a még mindig jelentős tagsággal rendelkező budapesti szervezet Molnár Zsolt lemondásával szétesett. Hiába is váltják Mesterházyt, frakcióvezetőként ő marad az MSZP egyik legbefolyásosabb politikusa.

MTI Itthon

Vita lesz a cigánybűnözés szóról

Az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága elé kerül a cigánybűnözés kifejezés parlamenti használatának lehetősége a Házbizottság szerdai döntése értelmében.

hvg.hu Itthon

Kövér nem engedi ma Ujhelyit a pulpitusra

Kövér László döntése értelmében nem Ujhelyi István szocialista alelnök fogja vezetni a hétfői plenáris ülést a Parlamentben, erről szóban értesítették Ujhelyit – írja a Népszabadság hétfői száma.

MTI Itthon

"Bort már ne igyon" - Ujhelyinek szólt be a nógrádi Fidesz

Ujhelyi István a szocialista párt süllyedő hajóján mentőöv után kapkod. Tengervizet prédikálhat, de bort már ne igyon! - így reagált Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád Megyei Választmányának elnöke pénteken az Országgyűlés szocialista alelnökének csütörtöki salgótarjáni sajtótájékoztatóra.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk