Itthon

Ujhelyi államtitkár „saját jogon” távozik

Lemondott államtitkári posztjáról Ujhelyi István, aki kedden kérte felmentését Gyurcsány Ferenc kormányfőtől. Döntését azzal indokolta, hogy az új szerkezetű kormányban fölöslegesnek érzi magát – írja a Népszabadság.

MTI Itthon

A legfőbb ügyész intézkedik a Topolánszky-Szilvásy-ügyben

A legfőbb ügyész intézkedést ígért Topolánszky Ákos és Szilvásy György telefonbeszélgetésének büntetőjogi értékelése ügyében a Bíró Ildikó fideszes képviselő által megfogalmazott állítások kapcsán, hétfőn a parlamentben a kérdések során.

MTI Itthon

Ujhelyi szerint a Sziget zászlóshajó

A fesztiválturizmus támogatását és a Sziget kiemelkedő turisztikai jelentőségét hangsúlyozta Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a Sziget Fesztiválon tett látogatása alkalmával.

MTI Választás 2006

Veres: Mikola olvasson és kérjen bocsánatot!

Az egészségügy fizetőssé tétele és a kórházak eladása ellen emelt szót Mikola István, a Fidesz kormányfőhelyettes-jelöltje szerdai sajtótájékoztatóján, amelyet a budapesti Schöpf-Merei kórház előtt tartott. "Ilyet én nem nyilatkoztam, ez hazugság" - reagált Veres János pénzügyminiszter, aki elmondta: "nincs ilyen szándék, nem volt ilyen törvényalkotási cselekedet a részünkről". Az MSZP-alelnök Ujhelyi István azt állítja: Mikola 2001-ben még kifejezetten támogatta a szegedi kórház privatizációját.

MTI Itthon

A Fidesz nem támogatja az abortusztörvény módosítását

A Fidesz semmilyen módon nem kívánja megváltoztatni a terhesség-megszakítás törvényi szabályozását - ezt Mártai Márta, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője közölte, Ujhelyi István MSZP-alelnöknek írt nyílt levélében.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk