MTI Plázs

WHO: közel a világjárvány

A világ "valóban nagyon közel van" az új típusú influenza világjárványához - közölte kedden Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgató-helyettese.

MTI Világ

Új vírus: tovább terjed a járvány

Negyven országban legkevesebb 8829 új típusú influenzás megbetegedést regisztráltak, és 76-an vesztették életüket a járvány következtében az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az amerikai járványügyi központ (CDCP) és kormányzati illetékesek közlése szerint.

MTI Plázs

Új vírus: még nem lélegezhetünk fel

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójának pénteki közlése szerint még nem lélegezhet fel az emberiség az új influenzavírus okozta járványveszélyt illetően, mert a válság még tart, és kitörhet egy világméretű járvány.

MTI Plázs

Új vírus: a 21. század első világméretű járványa lehet

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nem tapasztalta annak jelét, hogy az európai lakosság körében olyan mértékben terjedne az új influenza, mint az Egyesült Államokban és Mexikóban - közölte kedden a WHO második számú vezetője.

MTI Világ

Sertésinfluenza: a WHO 5-ös fokozatra emelte a riasztást

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a hatos fokozatú skálán 5-ös szintre emelte szerdán a H1N1 vírus okozta sertésinfluenza terjedése miatt a riasztást - közölte az Európai Bizottság és Margaret Chan, az ENSZ szakosított szervezetének főigazgatója.

hvg.hu Világ

Sertésinfluenza: hírek a fertőzésről percről-percre

Sertésinfluenza okozta többek megbetegedését, halálát Mexikóban; a fertőzés az Egyesült Államokban, majd Európában is megjelent. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárványtól tart. A betegség megfelelően elkészített sertéshús fogyasztásával nem terjed, ember-ember közti érintkezéssel viszont igen. Kövesse a sertésinfluenzával kapcsolatos híreket itt, a hvg.hu-n!

MTI/hvg.hu Világ

Mi a teendő? - Genfben sertésinfluenza-konferencia lesz

Nemzetközi szakértői tanácskozást tartanak kedden Genfben a sertésinfluenzáról, s ez majd tanácsot a WHO-nak (Egészségügyi Világszervezet). Miközben Mexikóban már 81 halálos esetet jelentettek, az európai kormányok is reagálnak.

MTI Világ

WHO: világjárvány lehet a sertésinfluenzából

Nagyon súlyos fenyegetést jelent a Mexikóban terjedő sertésinfluenza betegség. A következmények kiszámíthatatlanok, akár világjárvány is lehet belőle - mondta szombati sajtótájékoztatóján Genfben Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója.

1
12 13 14 15 16 17 18

A címlapról ajánljuk