hvg.hu Tech

Kifulladtak az okostelefonok?

Ma már az eladott mobilok elsöprő többsége okostelefon, a mobilok pedig az egyik vezető ágazatként mennek előre, de a befektetők már nem tekintenek az iparágra pénzkiadó automataként.

hvg.hu Tech

Megtévesztő az új csúcsmobil

A ZTE napokban bemutatott új csúcstelefonjáról kiderült: nem is az a processzor és nem is annyi RAM van benne, mint amiről és amennyiről sajtóközleményt adott ki a gyártó.

hvg.hu Tech

Jön a Firefox mobiltelefon

A ZTE mobilgyártó egy meg nem nevezett európai mobilszolgáltatóval közösen javában készíti a Mozilla Firefox rendszeren alapuló mobilt - írja a Bloomberg.

Máriás Leonárd - Nagy Gergő Gazdaság

Figyelem, a kínaiak már az NGM-ben vannak!

Burjánzásnak indultak a Nemzetgazdasági Minisztériumban a keleti ügyekkel foglalkozó osztályok. A bürokráciában máris látványos eredményeket produkál a "keleti nyitás politikája", miközben a beruházások esetében több a kétes ígéret, mint a konkrét megállapodás.

hvg.hu Tech

Tisztességtelenül olcsók bizonyos mobilok

Messze a tisztességes ár alatt kínálja telekommunikációs termékeit a Huawei és a ZTE - állítja egy, az Európai Bizottság által végzett elemzés. Vizsgálat, szankció egyelőre nincs, Kínától várnak hivatalos választ az illetékesek - írja a HWSW.

hvg.hu Tech

Ragyog a Samsung, gyengélkedik a Nokia

Nem mondható túl hízelgőnek a HTC és a Nokia számára az IDC legújabb, a harmadik negyedéves okostelefon-piaci helyzetet feltáró elemzése. Annál jobban ragyog a Samsung csillaga.

hvg.hu Tech

Kémkedhet az ügyfelei után két mobilgyártó

Az amerikai cégeknek kerülniük kell a Huawei-jel, Kína legnagyobb távközlési berendezéseket gyártó vállalatával való együttműködést, hogy megvédjék magukat a szellemi tulajdonok ellopásától és a kémkedéstől - nyilatkozta a Bloombergre hivatkozó Portfolio.hu szerint Mike Rogers, az Amerikai Képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke.

hvg.hu Tech

Kevesebb mobilt vesznek, az új iPhone-ra várnak a felhasználók

Növekedés és stagnálás helyett 2,3 százalékkal csökkentek az idei második negyedévben a mobileladások, derül ki a Gartner felméréséből. A piackutató közleménye szerint az emberek kivárnak az új iPhone megjelenéséig, így az iOS mellől nagyon ellépett az Android.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk