hvg.hu Itthon

Luxusüdülést szerveztek Vitézynek

Zamárdiba hívta meg a BKK vezérigazgatóját egy hároméjszakás luxusüdülésre a Balaton Sound idejére a Synergon. A cég nyerte el a budapesti tömegközlekedés új utastájékoztató rendszerének felépítését még a BKV idején. Vitézy a hvg.hu-nak reagált a Blikk hírére.

hvg.hu Kult

Nézőcsúcs dőlt a Balaton Soundon

Öt nap alatt 127 ezren látogattak el a zamárdi fesztiválra. Egyes külföldi országokban duplájára nőtt a jegyeladás a Balaton Soundra – közölte a Sziget.

hvg.hu Itthon

Megvadult norvég ugrott egy rendőrautóra Zamárdiban

A készenléti rendőröknek kellett megfékezniük Zamárdiban egy norvég turistát, aki részegen és vélhetően bedrogozva rájuk akart támadni, és felugrott a kocsijukra – közölte a sonline.hu Somogy megyei híroldal.

MTI Plázs

A Balaton Sound miatt kevesebb a segélykérelem?

A bérletek és a kempinghelyek már elkeltek a vasárnapig tartó zamárdi Balaton Soundra, napijegyek csak csütörtökre és vasárnapra kaphatók; a szervezők arra számítanak, hogy a rendezvény látogatóinak száma felülmúlja a tavalyit, elérve a 110 ezret - derült ki a elektronikus zenei fesztivál csütörtöki sajtóbejárásán. Zamárdi polgármestere szerint a rendezvény miatt sok idős ember tudja kiadni szobáit, akik azután kevésbé fordulnak segélyért az önkormányzathoz.

hvg.hu Itthon

Több vizet a Balatonba - átalakulna a déli part

Hét balatoni déli parti települést „meg kellene emelni” a tó felől annak érdekében, hogy több vizet lehessen tartani a Balatonban és növelni lehessen a jelenlegi 110 centiméterről legalább 120 centire a legfelső vízállás-szabályozási szintet.

MTI Itthon

A gyújtogatás sem kizárt a zamárdi tűzvészben

Estére sikerült eloltani a tüzet Zamárdi Siófok felőli végénél, a 7-es számú főút mellett, ahol több tucatnyi üres, nádtetős piaci pavilon kapott lángra vasárnap; személyi sérülés nem történt, vizsgálat indult annak kiderítésére, történt-e gyújtogatás.

MTI Gazdaság

Balaton Sound: hússzorosára nőtt a bérleti díj

Jövőre a Balaton Sound fesztivál szervezői az eddigi jelképes 500 ezer forintos bérleti díj helyett 10 millió forintot fizetnek a zamárdi tóparti területért - mondta Csákovics Gyula, a Balaton parti kisváros polgármestere.

MTI Itthon

Balaton Sound: már most majdnem megteltek a szálláshelyek

Zamárdi önkormányzata növelni akarja a közbiztonságot, ezért a nyári szezontól körzeti megbízotti irodát működtet. A százezres tömeget vonzó négynapos Balaton Soundra már lefoglalták a település szálláshelyeinek nagy részét - számolt be Csákovics Gyula polgármester.

MTI Itthon

Mentő és autó ütközött a zamárdinál

Egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze a zamárdi körforgalomban a 7-es úton; a balesetben négyen könnyebben megsérültek – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese vasárnap.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk