MTI Autó

Ötödével kevesebb sztrádamatrica fogyott a nyáron

Az úthasználati díjak emelkedése miatt az idén jelentősen nőttek az Állami Autópálya-kezelő (ÁAK) Zrt. bevételei, bár nyáron húsz százalékkal kevesebb sztrádamatricát értékesítettek a tavalyihoz képest - írja a Magyar Hírlap.

MTI Itthon

Átmenetileg nem lehet SMS-ben autópálya-matricát vásárolni

Szolgáltatói vonalhiba miatt átmenetileg nem lehet SMS-ben autópálya-matricát vásárolni, azonban a többi értékesítési csatorna zavartalanul működik - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. kommunikációs vezetője vasárnap este az MTI-t.

MTI Itthon

MSZP: maradjon meg a négynapos autópálya-matrica!

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja a négynapos autópálya-matrica megszüntetését, és követeli a számos területen veszteséget jelentő intézkedéscsomag azonnali visszavonását - olvasható Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő szombati közleményében.

hvg.hu Hírek

Matricakörkép: drágának számít-e majd a magyar 10 napos?

Január elsejétől megszűnik a 4 napos autópálya-matrica, emellett a 10 napos jogosultság díját is emelik. Az InfoRádió összeállítása szerint a magyar 10 napos matrica drágább lesz az osztrák matricánál, de kevesebbe kerül majd, mint a cseh 10 napos matrica.

MTI Autó

Most elővételben érdemes e-matricát váltani

Várhatóan jelentősen nő a forgalom a hosszú hétvégén a magyarországi autópályákon, ezért érdemes elővételben megváltani az e-matricákat - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) pénteken.

1 2 3

A címlapról ajánljuk