Demeter Péter Autó

Döntsd a tőkét, ne siránkozz: Mercedes X-osztály-menetpróba

Már a bemutatkozásnál magára rántotta a szóviccek és felemás asszociációk tucatjait a Mercedes új autója. Részünkről ez maradjon annyiban, hogy behúztak még egy hiányzó "X"-et a palettájukon: mostantól pickupja is van a stuttgarti márkának.

László Ferenc Autó

Tudathasadás: vezettük az új Porsche Cayenne-t

Ez a német prémiumautó nem tudja eldönteni magáról, hogy mi akar lenni, kanyarvadász sportkocsi vagy hegyeket mászó terepjáró. Ezért szinte lehetetlenre vállalkozik, és egyszerre mindkét kihívásnak megpróbál megfelelni. Vázoljuk, hogy mekkora sikerrel.

Demeter Péter Autó

Renault Zoe-teszt: +160 km egy töltéssel – maradhat?

Aki megteheti, hogy új autót vegyen, azok közül vélhetően sokan vannak úgy vele, hogy hamarosan feltűnhet a színen egy olyan elektromos autó, amelyen már érdemes komolyan elgondolkodni. A Renault Zoe nagyjából ilyen autó. Egyfelől nagyon meggyőző, de kell hozzá a felhasználói tudatosság, hogy azt kapjuk tőle, amit tud.

László Ferenc Autó

Golf helyett rock and roll: vezettük a VW T-Roc-ot

A Volkswagen már bebizonyította, hogy tud izgalmas formatervet készíteni, és most kiderítettük, hogy képes-e hozni az izgalmas vezetési élményt is. Ebben új kompakt crossovere volt segítségünkre.

Demeter Péter Autó

Seat Ateca FR-teszt: kifacsartuk a vérnarancsot

A Seat Ateca a spanyol márka első szabadidő-autója, amely egy rövid ideig versenyelőnyben volt házon belül a Skodával szemben. Közben a csehek is kihozták saját, ugyanilyen modelljüket, de a spanyolok erre reagálva egy kis csemegét kínáltak fel. Megérkezett a csúcsváltozat, az Ateca FR.

László Ferenc Autó

Felturbózva: teszten a nyitott tetős japán Alfa Romeo

Motor elöl, hajtás hátul, apró manuálváltó a kézben és a tető lenyitva. Kell ennél több az igazán élvezetes autózáshoz? Nos, maximum csak a napsütés, de ez nem szerepel a Fiat 124 Spider extralistáján.

Demeter Péter Autó

Isten hozta, felség! – kipróbáltuk a Range Rover Velart

Egy olyan hagyományos brit márkánál, mint a Land Rover és Range Rover, fontos a jó vérfrissítés, hogy életképes, friss génállomány kerüljön a házba. Az új stílust képviselő elegáns Range Rover Velar lehet a márka új királynője.

Demeter Péter Autó

Porschéval az OBI-ba? – teszteltük a márka első kombiját

Még jó, hogy nem Porsche Panamera Praktiknak keresztelték el a hivatalosan Panamera Sport Turismónak hívott újdonságot. Az alliteráció legalább annyira hamis lenne, mint az az állítás, hogy az ötajtós, ötüléses családi Porsche egy valódi kombi. Ez az autó a jóléti túlzás azon tökéletes példája, amelyet bárki élvezettel birtokolna.

Demeter Péter Autó

Mercedes GLA-teszt: prémiumnak látszó valóság

Okos frissítésen van túl a Mercedes GLA, a stuttgarti márka divatorientált kompakt szabadidő-autója. Nem szabtak rajta sokat, de, amit változtattak az jól észrevehető.

László Ferenc Autó

Terepre vele - teszten a Mercedes E-osztály All-Terrain

A Mercedes legújabb kombija egyáltalán nem jön zavarba, ha elfogy alóla a kiváló minőségű aszfalt. Sőt, pontosan ilyen helyzetekben érzi igazán jól magát a légrugós, összkerékhajtású modell.

1 2 3 4 5 6 7
20

A címlapról ajánljuk