Demeter Péter Autó

Egy Toyota, amit észreveszel – teszteltük a C-HR-t

Nagy forradalom van a Toyota háza táján, a japán márka egy divatos autót csinált. A legendás ár/érték-harcosok klubjába, a Toyoták közé beküldtek egy karakteres szereplőt. Nem csoda tehát, hogy gyanakvással fogadtuk az új jövevényt.

Radovits Dávid Autó

BMW M240i-teszt – jól álcázott brutalitás

Szakavatott szemek viszonylag könnyedén kiszúrhatják, hogy az M240i lemezei alatt átlagon felüli technika lapul, a többség viszont csak egy szürke bajor kupét lát benne. Ez a furcsa kettősség lehetőséget ad arra, hogy elvegyüljön a tömegben, igény esetén viszont még a szomszéd Porschéját is gond nélkül legyorsulja.

László Ferenc Autó

Városban verhetetlen elektromos Smartokat vezettünk

A tisztán elektromos meghajtás kiválóan passzol a kifejezetten városi használatra szánt parányi mikroautókba, melyek hangtalanok, gyorsan, rövid idő alatt feltölthetők. És sajnos elég drágák.

Demeter Péter Autó

A visszaszerzett "hondaság": ilyen lett az új Civic

Az a jó kis "Civic-fíling" - veszettül pörgős motorok, finom váltó és megbízható technika. A Honda mifelénk legnépszerűbb autója kétségtelenül a Civic, amiért a gazdáik úgy tudtak rajongani, ahogyan csak a BMW-s vagy alfás fanatikusok tudnak kocsijukért. Pedig egy ideje igazából csak keresi önmagát.

László Ferenc Autó

Vadmacskát szelídítettünk – teszten a Jaguar XF

Egy adrenalintól duzzadó 5 méteres luxusautó, mely egyedi vonalvezetésével a német szentháromságra ráunt vásárlók szívét és pénztárcáját veszi célkeresztbe. Kipróbáltuk a 340 lóerős, kompresszoros Jaguar XF-et.

Radovits Dávid Autó

Mazda MX-5 RF menetpróba – Ilyet máshol nem kapni

A japánok kétüléses roadsteréből korábban is létezett keménytetős változat, de sosem volt átütő sikere. Az RF-nek viszont minden esélye megvan erre, hiszen mindent tud, amiért az MX-5-ért rajongani lehet, bónuszként pedig elképesztően vagány, és nem is drága. Van egy tippünk, melyiket érdemes választani!

László Ferenc Autó

BMW 750Li-teszt: elnöki ügy

Kipróbáltuk az "igazi" hetes BMW-t, melyben hátul legalább olyan élmény utazni, mint elöl a V8-as gyeplőjét húzogatni.

1
4 5 6 7 8
20

A címlapról ajánljuk