Radovits Dávid Autó

Keresd a különbséget! – vezettük a megújult Mazda3-at

A japánok Barcelonába invitáltak minket, hogy próbára tegyük felfrissített kompakt modelljüket, amelyen első pillantásra nehéz kiszúrni a változtatásokat, de ha megtaláltuk azokat, elégedetten dőlhetünk hátra. A 6-osból átszivárgó szoftveres újdonság révén pedig az anyós sem fog hányingert kapni a szerpentinen.

Demeter Péter Autó

Seat Ateca-teszt: megkapták, amit akartak

A Seatot az utóbbi időkig sokat lehetett heccelni azzal, hogy a sok „emocion” helyett inkább egy kis „action” kéne, hogy egyenesbe jöjjön. A spanyol márka egy kompakt szabadidő-autóval végre megkapta a komoly esélyt, hogy bizonyítson. Kipróbáltuk.

Heimer György Autó

Népautó – aranyáron: Volkswagen e-Golf teszt

Motorhang és károsanyag-kibocsátás nélkül megy, remekül húz, de nagyon környezettudatosnak kell lenni, hogy megérje a több mint 11 millió forintos vételárát a jelenleg futó elektromos Golf. Ráadásul jövőre jön a nagyobb, 300 kilométer hatótávolságú típus is.

László Ferenc Autó

Nissan GT-R-teszt: a fejed alig marad a nyakadon

A GT-R nem csak egy szimplán szupergyors sportkocsi, hanem egy valódi japán legenda, melynek mi most a legújabb, még a korábbiaknál is ütősebb változatát fogtuk vallatóra.

László Ferenc Autó

BMW 740e teszt: hibrid zászlóshajó

A bajorok nemcsak középkategóriás autóba és SUV-ba szerelnek környezettudatos hajtásláncot, hanem a luxuskategóriás 7-es sorozatba is - kipróbáltuk a légrugókon suhanó hatalmas 740e-t.

László Ferenc Autó

A vég kezdete: elektromos autóval drifteltünk

Se ordító motor, se életéért küzdő csikorgó gumi, csak spontán nyomaték és környezettudatosság minden mennyiségben - az olasz napsütésben drifteltünk a világ legkelendőbb elektromos kocsijával.

László Ferenc Autó

BMW i3-teszt: új energiatöltet

A bajorok szépen csendben megújították népszerű elektromos kisautójukat, mi pedig kíváncsian fogtunk bele a tesztbe, hogy megállapítsuk: mennyivel lett jobb autó a BMW i3?

Demeter Péter Autó

Opel Mokka X-menetpróba: Megkomolyodtál, fiam

Kívül-belül jobban néz ki, okosabb és erősebb is lett az Opel kiskompakt szabadidő-autója. Elvileg ilyen, amikor túláradó jelzők nélkül, csak egészségesen fejlődik egy termék.

Radovits Dávid Autó

Jó lesz szedánnak is - Renault Megane Grand Coupé-menetpróba

Háromtagúra bővült a Renault Megane modellcsalád: a ferdehátú és a kombi után megérkezett a szedán is, amelyet mostantól Grand Coupénak hívnak. A Fluence közvetlen utódjaként kissé indokolatlannak tűnik névválasztás, ennek ellenére egy kifejezetten praktikus, kellemes formavilágú, szerethető autót hoztak össze a franciák.

Demeter Péter Autó

Peugeot 3008-bemutató: hagyjuk az egyterűséget

Tíz autóból már három szabadidő-autó nálunk is. Akár tetszik, akár nem, az SUV-k elárasztották a piacot, a kérdés mára csak az, mennyire tud egy-egy gyártó a tucattól eltérő autót fejleszteni, ami aztán a vásárlóknak is tetszik. Az új Peugeot 3008-assal ez most egész jól sikerült.

László Ferenc Autó

VW Passat GTE teszt: zöld atléta

Vajon mennyire GT autó és mennyire környezettudatos járgány a Volkswagen legújabb zöld rendszámos Passatja? Kiderítettük.

1
5 6 7 8 9
20

A címlapról ajánljuk