hvg.hu Tech

A bankkártyás fizetést forradalmasítaná a Twitter kitalálója

Szerdán Párizsban nagy nyilvánosság előtt, a LeWeb webes konferencián mutatta be Jack Dorsey, a Twitter alapítója új találmányát. Új ötlete, a Square egy mobilra dugható bankkártyaleolvasó, amivel gyakorlatilag bárhonnan fizethetünk bármit, csak pénzünk legyen rá elég - írja a CNN.

hvg.hu Gazdaság

Pang a hazai bankkártyapiac

Az idén másfél százalékkal csökkent a Magyarországon kibocsátott bankkártyák száma – írja az MNB adatai alapján a Világgazdaság csütörtöki számában.

techline.hu Tech

Új Novell Sentinel Log Manager

Ez a mennyiség emberi feldolgozásra ma már alkalmatlan, a korábbi időigényes, hibalehetőségekkel teli manuális...

MTI Gazdaság

Öt másodperc alatt rendezhetjük a számlánkat az új OTP-kártyával

Jelentősen rövidülhetnek a kisösszegű bankkártyás fizetések a PayPass érintésnélküli bankkártyás fizetési rendszernek köszönhetően, amelyet az OTP Bank alkalmaz elsőként Magyarországon, a MasterCarddal együttműködve – jelentette be a hitelintézet és a kártyatársaság.

hvg.hu Tech

Már 170 millió bankkártya adatait lopták el

Egy 28 éves miami férfit, az amerikai titkosszolgálat egyik előző informátorát, illetve két orosz társát gyanúsítják a világ eddigi legnagyobb bankkártyaadat-lopásával, írja a Yahoo! News

hvg.hu Gazdaság

A magyarok jobban féltik a pénzt, mint a kártyát

A magyar lakosság 64 százaléka tervez az idén nyaralást, és a nyaralni utazók közel 60 százaléka valamilyen bankkártyával fizet nyaralás közben – derült ki a Citibank frissen közzétett reprezentatív online felméréséből.

MTI Itthon

Hamis bankkártyák tucatjai Szegeden

Összesen 118 hamis bankkártyát foglaltak le annál a három román állampolgárnál, akiket szerdán helyezett előzetes letartóztatásba a Szegedi Városi Bíróság - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI Itthon

Milliókért vásároltak Magyarországon a román hamiskártyások

Külföldi kibocsátású, hamis bankkártyákkal milliós értékben vásárolt magyarországi üzletekben az a három román állampolgárságú férfi, akik ellen vádemelést javasol a rendőrség - közölte csütörtökön a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.

techline.hu Tech

Dombornyomott ígéretek...

A show résztvevõinek a neten keresztül kellett rendelniük ételt, italt, ruhát...

1
8 9 10 11 12 13 14

A címlapról ajánljuk