hvg.hu Vállalkozás

Ki érti ezt? Nő a fogyasztás, mégis kevesebb a benzinkút

Lassan már csak a moziban lát benzinkutat az átlag amerikai – olvasható a BBC összeállításában. Pedig idén is rekordot jósol a benzinfogyasztásban a washingtoni kormány. Tavaly és tavalyelőtt is rekordév volt, mégis egyre kevesebb a benzinkút. Számuk 170 ezerről 156 ezerre csökkent tíz év alatt

MTI Gazdaság

Üzemanyagok: ezen a héten sem ússzuk meg az áremelést

Bruttó emeli 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Az emeléssel a benzin átlagára 364 forintra, a gázolajé 379 forintra nő.

MTI Gazdaság

Még többet kell fizetni mától tankoláskor

Bruttó 6 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát is pénteken a Mol. Az emeléssel a benzin átlagára 357 forintra, a gázolajé 372 forintra nőtt.

hvg.hu Itthon

Ki ismeri fel ezt a benzinkútrablót? – videó

A rendőrök keresik azt a férfit, aki kirabolt egy Nagytétényi úti benzinkutat még október 4-én. A helyszínen volt biztonsági kamera, a rablás pillanatairól szóló felvételt kedden tették közzé.

hvg.hu Itthon

Szánalmas radiátorlopás Gyöngyösön

Egy 35 éves nő addig ügyeskedett júniusban az egyik gyöngyösi benzinkúton, amíg el nem lopta a lapradiátort a férfi, majd a női WC-ből. Még aznap ezer forintért passzolta el a fémet, amit a rendőrök megtaláltak az egyik telepen. A raditátortolvaj elfelejtkezett a biztonsági kameráról, így bukott le.

1 2 3 4 5 6 7
17

A címlapról ajánljuk