hvg.hu Itthon

170 milliós csalással vádolják a Zuglóban lekapcsolt nagypályás szélhámost

A férfi több embert is lehúzott, majd élettársával együtt külföldre mentek, amikor egy másik ügy miatt jogerősen elítélték. Két és fél évvel később egy zuglói szállodában kapták el, lecsukták, de az első kimenője alkalmával meglépett. Újra elfogták, és azóta fogolyszökés miatt jogerősen megbüntették már.

Szlavkovits Rita Gazdaság

A csibeosztó főtanácsadó megvádolt extitkárának faluja is választ

Hegedűs Zsuzsa extitkára is elindul a polgármester-választáson, Rózsafán. Pedig bűnvádi eljárás indult ellene a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványban végzett munkájával is összefüggő ügyben. Ráadásul, a helyiek gyanúja szerint a falu számlái sincsenek rendben, ha ő nyer, minden marad a régiben, pusztul tovább a település, mint az utóbbi négy évben, amikor Bogdán több száz kilométerről irányította Rózsafát. Négyszer annyi jelölt van, mint amennyi hely.

Gergely Zsófia Itthon

Már le is adta az aláírásokat Czeglédy, aki a börtönből indul a választáson

Sikerült összegyűjtenie és már le is adta az országgyűlési választáson való részvételhez szükséges aláírásokat a csalás gyanúja miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba – tudta meg a hvg.hu. Ha nyilvántartásba veszik, akkor függetlenként indul a választáson – és nem mellesleg kijöhet a börtönből.

hvg.hu Vállalkozás

Lázár hiába fenyegette börtönnel, nincs meg az elbaltázott ivóvízprogram felelőse

Lezárult a makói ivóvízminőség-javító program vizsgálata, amely szerint nem felelős a kivitelező azért, hogy elköltöttek 3,8 milliárd forintot, és mégsem javult az előírtak szerint az ivóvíz minősége. Egy korábbi szakértői vélemény szerint viszont hibázott a kivitelező. Most még egymilliárdot ad a kormány, hogy folytassák a munkát

1 2 3 4 5 6 7
55

A címlapról ajánljuk