Hercsel Adél, Hont András Itthon

Kálmán Olgának hiányzik Rogán Antal és egy csempevágó

Nem változott a véleménye Simicska Lajosról és a G-nap előtti szerepéről, amióta az ő televíziójánál dolgozik, a Hír Tv-nél viszont bejöttek a számításai. Bár hiányoznak neki a fideszes politikusok, akárcsak egy permetező kanna és egy csempevágó a kertjéből. Interjú.

hvg.hu Vállalkozás

Lepattintaná férje fiatal szeretőjét? Már erre is van vállalkozó

A kínai Wang asszony 37 éves, egy gazdag és politikai szempontból is „jól pozícionált” üzletember neje. Ő maga is magasan képzett, de társadalmi státusza nagymértékben attól is függ, hogy van-e egy tiszteletnek örvendő férje. És van, pontosabban Mrs. Wang rájött, hogy csak volt.

MTI Shake

Meglepő tény derült ki az anyósokról

Ha egy férj jól kijön anyósával, akkor 20 százalékkal nagyobb az esély, hogy tartós lesz a házassága, ha egy feleség van jóban az anyósával, akkor viszont 20 százalékkal kevesebb - erre a megállapításra jutottak a Michigani Egyetem pszichológusai és szociológusai.

MTI Vállalkozás

Húszmillióig a házástárs is illetékmentesen örököl

A kormány tervei szerint a javaslatok elfogadása után visszamenőleges hatállyal, július elsejétől megszűnik az öröklési és ajándékozási illeték egyenes ági, vér szerinti rokonok és örökbefogadott gyermekek esetében. a tényszerű tájékoztatás ellenére sok esetben helytelen információk jelentek meg a médiában, amit az "egyenes ági" és a "vér szerinti" fogalmak téves használatának tulajdonít.


A címlapról ajánljuk