life-style.hu Shake

Városban tilos lesz a fürdőruha

A képviselőtestület pénteki döntése értelmében tilos "meztelenül vagy majdnem meztelenül" sétálni közterületen.

MTI Világ

Barcelonában csak strandon szabad a fürdőruha-viselet

Barcelona önkormányzata úgy döntött, véget vet a meztelenkedésnek: a jövőben 500 euróig (132 ezer forint) terjedő bírsággal sújthatják a városban fürdőruhában sétálókat és az erre fenntartott strandokról kimerészkedő nudistákat.

life-style.hu Shake

Popsik, keblek és bikinik – nagy fotó

Nyilvánvalóan nem lenne muszáj minden évben új fürdőruhát vásárolni, de valahogy mégis szokássá lett. Hogy idén milyet vegyünk? Megmondjuk, és azt is, milyet ne.

MTI/hvg.hu Tech

Hordtak-e fürdőruhát a rómaiak?

Fürdőkultúra a Római Birodalomban, fabulák az antik világból, gyógynövényes orvoslás az ókorban - mindezekről előadásokon lesz szó a hétvégén a Nagytétényi Kastélymúzeumban és kertjében.

MTI Shake

Monokini párti a magyarok többsége a Balatonon

A magyarok többsége toleráns a nők strandi öltözködési szokásaival kapcsolatban, többségük bizonyos feltételek mellett elfogadná, egy részük pedig egyenesen kötelezővé tenné a monokinit – derült ki a balatontipp.hu portál friss felméréséből.

kadarm Shake

A legszexibb fürdőruhák nagy mellekhez – fotókkal

A nagyobb méretű és ebből kifolyólag nagyobb mellű nőket nem kényezteti el a divatipar – annak ellenére sem, hogy az össznépesség, így a vásárlóerő jelentős részét adják. Még a nekik készült katalógusokban is vékony modellek mutatják be a ruhákat, de a life-style.hu csapatának sikerült valódi telt nőket ábrázoló és csinos fürdőruhákat találnia.

kadarm Shake

A legszexibb fürdőruhák 2010-ben

Most már tényleg meleg van, bátran le lehet vetkőzni és mutogathatjuk a legjobb formánkat. Hogy melyik a legjobb fürdőruha, azt persze mindenkinek magának kell eldöntenie, de összegyűjtöttünk néhány igen dögös darabot.

kadarm Shake

Az öt legjobb fürdőruha idén nyáron

Idén is eljött a várva várt fürdőruhaszezon. A fürdőruhavásárlás persze néha lehangoló, de ha nem görcsölünk túlságosan, akkor igenis élvezetes.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk