Világ

Jelmezes felvonulás a Vörös Hadsereg díszszemléjének hetvenedik évfordulóján - fotógaléria

Moszkvában a Vörös téren november hetedikén az 1941-ben tartott, történelmi díszszemlére emlékeztek jelmezes felvonulással. A második világháború idején az orosz csapatok a díszszemlét követően a fővárostól néhány kilométerre húzódó frontvonalra vonultak. A díszszemlében a moszkvai helyőrség katonái vettek részt, korabeli egyenruhába öltözve.

hvg.hu Itthon

Gördeszkás felvonulás lesz Budapesten

Gördeszkás felvonulás lesz Budapesten augusztus 13-án, szombaton. A Deszkás Piknik nevű rendezvényre a szervezők több száz deszkást várnak.

hvg.hu Shake

Túl szexi lányok az utcán – a Slutwalk eléri Londont és Amszterdamot

Egy kanadai rendőr szexista megjegyzése egész mozgalmat indított. Az úgynevezett Slutwalkon a résztvevők arra szeretnék felhívni a figyelmet: a lenge öltözék még nem indok a szexuális inzultusra. Kanada és az Egyesült Államok után júniusban Európában is utcára vonul a büszke "slutsereg".

MTI Itthon

Javában tart a bringás felvonulás

Szombat délután 4 óra körül elindult a Critical Mass kerékpáros felvonulás a budai Vérmezőről. A szervezők által örömbiciklizésnek szánt, várhatóan legalább 10 ezer embert megmozgató felvonulás az Attila út - Alagút - Lánchíd útvonalon éri el Pestet, majd a Ferenciek terére és a budai Rudas fürdőhöz tett rövid kitérő után az Astoria - Erzsébet tér - Andrássy út útvonalon át érkezik meg a városligeti Királydombhoz, ahol a hagyományos közös bringaemeléssel ér véget 18.30 óra körül.

travelline.hu Plázs

Maskarás tömeg Köln utcáin

A karneválok szerelmeseinek szinte kötelező ellátogatniuk Kölnbe, hiszen a vidám hangulatú felvonulások, bálok és...

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk