Gécs Dániel Tech

Mi már lejátszottuk a foci-vb-t, és egyáltalán nem kizárt, hogy ez lesz a vége

Mostanában sokan próbálják megtippelni a foci-vb kimenetelét különféle szimulációkkal. Egyet mi is kipróbáltunk, hogy megnézzük, vajon a számítógép generálta metódus alapján ki lesz az idei világbajnok. Elöljáróban annyit: ha nagy tételben fogadna az angolokra, várjon még, talán érdemes lesz újragondolni.

hvg.hu Gazdaság

Irtózatos pénzeket költ Oroszország a foci VB-re

A jelenlegi állás szerint Oroszország kilencmilliárd dollárt költ a 2018-ban esedékes világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódó beruházásokra. A költségek kétharmadát az állami költségvetés állja.

hvg.hu Plázs

Unja otthon egyedül nézni a meccseket? – Van megoldás!

Óriáskivetítők és többezres tömeg a belvárosban: Budapest felkészült a focivébére. Ha nem is pótolja a riói arénát egy kivetítős, több száz fős szurkolósereggel zsúfolt kocsma, de még mindig jobb, mint otthon a tévé előtt magányosan szidni a bírókat. Összeszedtünk néhány helyet, a teljesség igénye nélkül.

hvg.hu Én és a Cégem

Magyar gimnazista fejlesztése focirajongóknak

Édesapjával közösen talált ki egy stratégiai, táblás társasjátékot a foci VB-re. Aczél Zoltán hét darab, játékokkal foglalkozó cégben tulajdonos. A cégcsoport zászlóshajója a Gém Klub Kft., amelyet 2001-ben alapítottak 3 millió forinttal, a jelenlegi törzstőkéje 27 millió forint (2010-től). A cég 24 főt foglalkoztat, és 334 milliós árbevétel mellett, 5 milliós adózott eredményt értek el 2012-ben – az Opten céginformációs rendszere szerint.

hvg.hu Sport

Nézze meg a foci-vb-k legnagyobb cseleit – videó

Június 12-től július 13-ig tart a futball-világbajnokság Brazíliában. A YouTube-ra kikerült videón az eddigi világbajnokságok legbrilliánsabb cseleit nézheti meg. Már nem kell olyan sokat aludni.

MTI Sport

Foci VB: érzékeny veszteség a francia keretben

Nyakcsigolya-sérülése miatt nem utazhat a június 12-én kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra Steve Mandanda, az Olympique Marseille kapusa, aki benne volt Didier Deschamps francia szövetségi kapitány 23 fős, véglegesnek tekintett keretében.

1 2 3

A címlapról ajánljuk