hvg.hu Tech

Gmailt használ? Akkor gyorsan cseréljen jelszót

Szinte mindennap kapunk hírt arról, hogy feltörtek valamilyen oldalt, jelszavak, felhasználói nevek kerültek a hackerekhez. S hogy mit kezdenek ezekkel? Például áruba bocsátják a net sötét bugyraiban.

Bihari Ádám Itthon

2017-ben sem lesz könnyű gyereknek lenni az interneten

Feburár 7-e a biztonságosabb internet napja, de az elmúlt év alapján mindent gondolhatunk, csak azt nem, hogy biztonságosabb lett az internet. A világhálón első pillantásra a gyerekek tűnhetnek ugyan a legsebezhetőbbnek, de sok szempontból már most jobb helyzetben vannak, mint a szüleik.

MTI Világ

Norvégiába is betörhettek orosz hackerek

A norvég hírszerzés szerint nem sikerült titkos információkat megszerezni az Oroszországhoz köthető hackereknek, mert olyan norvég fiókokat törtek fel, amelyekben nem tároltak ilyen adatokat.

MTI Világ

Putyinék az EBESZ-t is meghekkeltették?

A német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal szerint tavaly hekkertámadás érte az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) számítógépes rendszerét, a nyomok pedig Oroszországra utalnak.

MTI Világ

Durva támadás érte az Amnesty Internationalt

A jogvédő szervezet honlapját nem szokványos módon, pénzt nem kímélve támadták be azért, mert feltárták a katari világbajnokság előkészületeihez alkalmazott "rabszolgamunkát".

hvg.hu Vállalkozás

Neten vásárol karácsonyra? Vigyázat, a hackerek prédája lehet!

A karácsony előtti rohanásban minden perc számít, így egyre több vásárlást intézünk mobileszközökön keresztül, lassan többet, mint asztali számítógépekről . Bár a magyarok 49 százaléka tervez vásárlást mobilapplikáción keresztül , sokan mégsem tudatosítják az ebben rejlő óriási veszélyeket.

1 2 3 4 5 6 7
27

A címlapról ajánljuk