MTI Világ

Hackerek lepték meg az éppen összeülő lett kormányt

Hackerek törték fel a lett kormány hivatalos honlapját, mégpedig vélhetően oroszországi területen lévő számítógépekről - jelentette be a lett információs technológiai incidensek megelőzésével foglalkozó szervezet.

hvg.hu Tech

Hekkerek támadták meg a Bundestag rendszerét

Ismeretlen tettesek megtámadták a német törvényhozás, a Bundestag számítógépes rendszerét - jelentette a német média. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen bizalmas adatokhoz fértek hozzá.

MTI Világ

Hackerek bénították meg a Le Soir oldalát

Hackertámadás érte vasárnap este a Le Soir című, francia nyelvű belga napilap weboldalát – jelentette be Didier Hamann lapigazgató. Még nem tudták megállapítani, kik követték el a támadást.

MTI Világ

Online támadtak a dzsihádisták Spanyolországban

Hackertámadás érte a spanyolországi Navarra tartomány több önkormányzatának valamint cégeknek a weboldalait. Az érintett informatikai hálózatok levelezőrendszerében a dzsihadista Iszlám Államot védő, arab és francia nyelvű üzenet jelent meg – közölték a helyi hatóságok.

MTI Tech

Fenyegető üzenetekkel hekkelték meg a Charlie Hebdo honlapját is

Számítógépes kalózok péntekre feltörték több francia város internetes honlapját, továbbá a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilapét, amelynek szerkesztőségét szerdán véres támadás érte – írta pénteken a TVI portugál internetes hírportál.

1 2 3 4 5 6 7
14

A címlapról ajánljuk