hvg.hu Gazdaság

Hotelbizniszbe fogott a "nemzet hídépítője"

A budapesti Csarnok téren épít szállodát a kifejezetten fiatal utazókra specializálódott Meininger szállodalánc. A befektető cégben áttételesen tulajdonos a nemzet hídépítője, Apáthy Endre is.

hvg.hu Tech

Sok mindenre képes: ez bújik meg a szállodai szobájában lévő tv mögött

A szállodai televíziókról a legtöbb embernek valószínűleg ugyanaz a dolog ugrik be elsőként: egy sokcsatornás, nem túl modern készülék, amit csak ritkán kapcsol be a vendég, hiszen nem azért utazik el nyaralni, hogy egész nap a tévé előtt üljön. Ez utóbbi persze igaz is, a készülékek fejlődésének köszönhetően azonban ma már jóval fontosabb kellékei lehetnek a kényelmes ellátásnak, mint azt elsőre bárki is gondolná.

hvg.hu Ingatlan

Ingatlanba fektetne? Vegyen német szállodát!

Az európai szállodaiparba irányuló befektetések 6,8 milliárd euróra rúgtak 2016 első félévében, ez 41 százalékkal marad el az egy évvel korábbi szinttől, és megfelel a 2016 második felében tapasztalt lassulásnak, ami az egész európai kereskedelmi ingatlanpiacot jellemzi.

MTI Vállalkozás

Orbán barátja berúgja az ajtót a szállodaiparban (is)?

Nem kizárt, hogy Mészáros Lőrinc nagykutya lesz a szállodaiparban is, esélyes ugyanis, hogy megveszi a Hungest Hotels 19 magyarországi szállodáját. Egyelőre a vállalat piaci értékét mérik fel, mert komolynak tekinthető befektető jelentkezett. Mostanában megélénkült a kereslet a szállodák, hotelek iránt, s ennek kapcsán sokan úgy vélik, hogy a kormány afféle nemzeti szállodaláncot akar létrehozni.

hvg.hu Itthon

Lázár János hotelszámlái: a londoni luxushotel neve is kiderült

A brit főváros szívében, az elegáns Mayfair negyedben, néhány perc sétára a Hyde Parktól található az az ötcsillagos szálloda, ahol Lázár János megszállt egyik munkatársával 2012 novemberében. A Connaught hotel éttermének két Michelin-csillagja van, valamint exkluzív wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére. A Direkt36 munkatársa indított korábban pert a politikus londoni valami zürichi útjának ügyében, miután mindkét városban szokatlanul magas volt Lázárék hotelszámlája.

1 2 3 4 5 6 7
36

A címlapról ajánljuk