MTI Világ

Dzsihadisták rendeztek vérfürdőt egy szomáliai szállodánál

Újabb támadást hajtott végre Szomália fővárosában az al-Shabaab dzsihadista terrorszervezet pénteken egy szálloda ellen: kilenc embert megöltek, harmincat megsebesítettek. A támadók közül öten haltak meg – közölte a szomáliai rendőrség.

hvg.hu Gazdaság

A világ legnagyobb hotellánca is betiltotta a pornót

Nem lesz fizetős pornó a világ legnagyobb hotelláncához tartozó szállodákban sem. Korábban már a Hyatt hálózat tiltotta be a felnőttfilmeket, most az Intercontinental házaiban sem lehet kemény szexet nézni a belső tv-láncon.

hvg.hu Hírek

Dühös lett a hotelszámla miatt, kocsival ment reklamálni a recepcióra – videó

A jelek szerint alaposan felkapta vizet az egyik oklahomai hotel vendége a számlája miatt, és nem várta meg, hogy a helyszínre érkező rendőr próbálja meg elsimítani a vitát. A 62 éves férfi bepattant a szálloda bejáratánál parkoló autójába, és a gázra lépett. A recepciós pultban lévő hölgyek éppen csak arrébb tudtak ugrani.

MTI Világ

Terrortámadást akadályoztak meg Boszniában

Janja városban, a Dallas hotelben nagy mennyiségű gyúlékony folyadékot, robbanóanyagot és pirotechnikai eszközt talált a rendőrség. A gyanú szerint azzal a céllal kötötték össze a gyúlékony anyagokat, hogy felrobbantsák az épületet.

MTI Gazdaság

Itt a nagy biznisz: nyisson szállodát!

Tovább nőtt a magyarországi szállodák forgalma, az év első nyolc hónapjában a szállodák bruttó forgalma 11,6 százalékkal haladta meg az előző évit, és 217,5 milliárd forintot tett ki - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) legfrissebb elemzéséből.

hvg.hu Itthon

Lázárnak most már tényleg meg kell mondania, hol szállt meg 2013-ban

Kudarcba fulladt a Miniszterelnökség utolsó olyan jogi próbálkozása, amellyel el akarta érni, hogy ne kelljen kiadnia azoknak a szállodáknak a nevét, ahol Lázár János szállt meg Milánóban és Zürichben 2013-ban. A Kúria szerdán kihirdetett ítéletében fenntartotta ugyanis az ügyben született, a Miniszterelnökség számára kedvezőtlen korábbi jogerős ítéletet – írja a Direkt36.hu.

1
4 5 6 7 8
36

A címlapról ajánljuk