hvg.hu Élet+Stílus

7 gyakori hiba, ami miatt nem találunk párt az interneten

Magyarországon évente sok százezer egyedülálló regisztrál különböző társkereső oldalakra, hogy megtalálja a párját. Az egyik nagy magyar társkereső oldal üzemeltetői eddigi tapasztalataik alapján közzétettek egy listát azokkal a tipikus hibákkal, amik miatt nem vagy csak nagyon nehezen tudunk párt találni az interneten.

Bihari Ádám Itthon

2017-ben sem lesz könnyű gyereknek lenni az interneten

Feburár 7-e a biztonságosabb internet napja, de az elmúlt év alapján mindent gondolhatunk, csak azt nem, hogy biztonságosabb lett az internet. A világhálón első pillantásra a gyerekek tűnhetnek ugyan a legsebezhetőbbnek, de sok szempontból már most jobb helyzetben vannak, mint a szüleik.

hvg.hu Tech

Hogyan marad ugyanannyi a netszámla az áfacsökkentés után?

Az egyik hazai internetszolgáltató ugyanannyival emelte az internet-szolgáltatás díját, mint amennyivel csökkent volna a havi számla összege az internet áfájának 27 százalékról 18-ra csökkentése után. A szolgáltató azzal védekezik, hogy stabilabb internetet nyújt és a sávszélességet is növelte.

MTI Tech

Törökországban korlátozzák az internethez való hozzáférést

A török hatóságok az utóbbi hetekben modern technikai eszközökkel megnehezítették az internethez való hozzáférést, blokkolva az úgynevezett virtuális magánhálózatokat (VPN) és a Tor nevű hálózatot, amely lehetővé tenné, hogy a használók anonim módon hozzá tudjanak férni a blokkolt weboldalakhoz.

hvg.hu Gazdaság

Az internet a karácsonyi ajándékok csomagolása

Az internet összeköt távol lévő szeretteinkkel – és nincs ez másként a karácsonyi időszakban sem. A nethasználat azonban az élő tévéműsorok "használatát" is megváltoztatja – áll egy friss felmérés összegzőjében.

hvg.hu Vállalkozás

A hitelek rabja a magyar, megtakarítás nuku

A magyar lakosság pénzköltési szokásait leginkább a hitelek befolyásolják, és 65 százalékuk elégedetlen aktuális anyagi helyzetével. Spórolni és extrákra költeni leginkább azok tudnak, akik legalább nettó 250 ezer forint felett keresnek. E tekintetben az X generáció a legszerencsésebb. A többiek inkább elégedetlenek.

MTI Gazdaság

Jöhet az ingyenwifi itthon, csak még nem tudni, mikor

A fejlesztési tárca dolgozik a tervezett ingyenes wifi szolgáltatás koncepcióján, de részletekről, így például az ütemezésről csak a kormánydöntés után tudnak tájékoztatni - írta a Világgazdaság a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlésére hivatkozva.

Gazdaság

Vérciki, de pont a tudományügyi minisztériumban nincs wifi

Ha a Journal de Dimanche április elsején közli az interjút Thierry Mandon államtitkárral, aki a felsőoktatásért és a tudományos kutatásért felel Franciaországban, egy kézlegyintéssel intézik el a „poisson d’avril”-hoz, vagyis az áprilisi tréfákhoz hozzászokott olvasók.

hvg.hu Vállalat + Vezető

A tudás hiányzik a növekedéshez

A magyar kkv-szektor mintha kerülné a digitalizációt. A cégek kevesebb, mint felének van saját internetes honlapja és csak a vállalkozások egyharmadának van Facebook-oldala.

1
4 5 6 7 8
83

A címlapról ajánljuk