HVG Extra Business Business magazin

Tényleg elbutít minket a folyamatos internetezés?

Az internet megváltoztatta információszerzésünk módját, és ezzel együtt agyunkat is. Egyesek szerint semmi különös nincs abban, hogy elménk alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, mások szerint viszont pótolhatatlan emberi képességeinket áldozzuk fel.

Dubrovszki Dániel Élet+Stílus

Szabad-e elképzelni Orbán Viktor és Robert Fico nászát?

Manapság a tinédzserek már nem csak elképzelik, hogy milyen lenne, ha összejönnének Justin Bieberrel, hanem a történetet meg is írják, fel is teszik az internetre. Született már fanfiction arról, hogy Harry Potter és Draco Malfoy összejön egymással. És azt ismerik, hogy a gimis David Bowie beleszeret roxfortbeli tanárába, Shrekbe, miközben őt terrorizáló bunkó osztálytársával, Mick Jaggerrel is meg kell küzdenie?

MTI Itthon

Deutsch garantálná az olcsóbb internetet

Jogi garanciákat kíván teremteni a kormány arra, hogy az internetszolgáltatók valóban csökkentsék az árakat, miután 2017-től 27-ről 18 százalékra csökken az internet áfája - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

MTI Gazdaság

Jön az ingyenwifi

Itt a netes rezsicsökkentés: 2018-ra ígéri a kormány, hogy minden településen legalább egy középületben lesz ingyenesen hozzáférhető vezeték nélküli, széles sávú internetes hozzáférés.

hvg.hu Vállalkozás

Több mint 200 pályázó feszült neki a "szupergyors" internetnek

2018 végére 1 millió háztartásba ígér a kormány 30 Mbps sebességű, "szupergyors" internetet. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) kiemelten támogatott projekt kivitelezésére az idén 139 járásban kezdenek hozzá. Összesen 234 pályázat érkezett a kellő sávszélességű hálózat kiépítésére.

1
5 6 7 8 9
83

A címlapról ajánljuk