MTI Itthon

Elkészült a Jó Állam Jelentés a kormányzati képességekről

Megvan a kormány sorvezetője: a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) kidolgozott jelentés 134 oldalon vizsgálja, hogy változtak az állam mutatói, javult vagy romlott-e az állam teljesítménye hat különböző területre lebontva. A kötetet ma mutatták be a Ludovikán.

hvg.hu Itthon

35 millióból propagálná a "jó államot" a KIM

Nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A 35 milliós megbízás a jó állam imázskommunikációjához köthető kreatív- és médiafeladatokra szól - írja a Kreatív Online.

hvg.hu Itthon

Újabb hirdetéseket tervez a kormány

Imázshirdetésekben mutatja be a Jó Állam koncepcióját a kormány, az ezzel kapcsolatos feladatok megrendelésére decemberben indul közbeszerzési eljárás.

MTI Itthon

"Tűrhetetlen ez az állami magatartás" - min akadt ki Navracsics Tibor?

A jó állam kiszámítható, egyszerű és hatékony, mindhárom tulajdonság felé sikerült lépéseket tenni az elmúlt két évben - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden Tatabányán, a "Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért" kitüntető cím átadó ünnepségén.

MTI Itthon

Navracsics a jó államról tartott előadást

Navracsics a Wekerle Sándor tudományos emlékkonferencián szombaton Budapesten arról beszélt, hogy az állam és az üzleti szféra stratégiai szövetségben kell, hogy legyen egy jó államban.


A címlapról ajánljuk