hvg.hu Itthon

Meghalt a TV2 jósa, aki milliókat csalt ki egy nőtől

A Stephanus néven ismert jós halálhíréről testvére számolt be a Facebookon – írja a Nyugat.hu. A férfit korábban felfüggesztett börtönre ítélték, mert hárommillió forintot kért el egy nőtől azzal az ígérettel, hogy a pénzről leveszi a rontást. Az összeget azonban nem fizette vissza, és azt nyilatkozta korábban, hogy büntetése miatt roppant meg az egészsége.

hvg.hu Itthon

Milliókat csalt ki a TV2-s jós, egy évet kapott

A TV2-n futó Ezo TV egyik jósa azzal a mesével kérte el egy nő 3 millió forintos örökségét, hogy leveszi a pénzről a rontást. El is utalták neki az összeget, de nem küldte vissza. A bíróság csalásért egy év börtönre ítélte, amit két évre felfüggesztettek – írja a 444.hu és a Bors.

HavariaPress Kult

Így veri át a nézőket az EZO.TV: 13,5 millióra büntette a műsort a GVH

13 és fél millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az EZO.TV a jósműsoraival kapcsolatban feltárt visszaélések miatt. Többek között arra ösztönözték a fogyasztókat, hogy azonnal telefonáljanak ám arra nem hívták fel a figyelmet, hogy a telefonhívás nem garantálja a közvetlen műsorba kapcsolást, és azt sem, hogy a kiválasztott jóshoz kerülnek.

hvg.hu Shake

Magyar celebek jósa került a vádlottak padjára

Többek között Mary Zsuzsi és Zalatnay Sarolta jósa, B. István került csalásért a vádlottak padjára, mert a rontáslevételre átvett 3 millió forintot sohasem adta vissza ügyfelének – írja Blikk.


A címlapról ajánljuk