MTI Gazdaság

Kelendő az ingyenjogsi

Eddig 729-en szereztek jogosítványt az állami és uniós forrásokból finanszírozott haszonjárművezető-képzésen – írja a Világgazdaság keddi száma az OFA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójára hivatkozva.

hvg.hu Autó

Ön tudta, hogy úgy vezet, mint senki más?

Persze a legtöbb ember alapból úgy gondolja, hogy különbül vezet, mint bárki az utakon. Most nem egészen erről van szó, hanem arról, hogy nagyjából minden autós beazonosítható az alapján, ahogy kezeli az autóját. Mint egy ujjlenyomat.

hvg.hu Élet+Stílus

Demcsáknak két évre ugrott a jogsija

Komoly büntetést kapott Demcsák Zsuzsa, akit május elején kaptak ittas vezetésen. Amellett, hogy nem jogerősen eltiltották a járművezetéstől, egymilliós bírásgot is kiszabtak rá. A TV2 műsorvezetőjének korábban is elvették már a jogosítványát.

hvg.hu Itthon

Bors: Ittasan vezetett Demcsák Zsuzsa

Fennakadt egy hétfő hajnali rendőrségi ellenőrzésen Demcsák Zsuzsa, miután egy kisebb társasággal ünnepelt A Nagy Duett című műsor vasárnapi adása után – írja a Bors. A TV2 műsorvezetője a lapnak azt mondta: hibázott és borzasztóan sajnálja, a jogosítványát nem vették el.

Demeter Péter Autó

Olcsó benzin és nagy dugók várnak az autósokra 2016-ban

Megfizethető üzemanyagárakat, az M2-es autópálya építését, egy új Duna-híd előkészületeit Komáromnál, jó kis budapesti dugókat és még ezer apróbb-nagyobb változást hoz a 2016-os év az autósoknak. A nagyobb változások közé sorolható mindenképpen a szigorúbb orvosi vizsgálat a jogosítványszerzéshez. Mi vár az autósokra idén?

hvg.hu Itthon

Tarlós visszaszólt a bringásoknak: "semmi értelme az agresszív kommunikációnak"

A főpolgármester nyugalomra inti a Magyar Kerékpárosklubot, mondván: a kötelező biciklis-KRESZ-vizsgáról szóló felvetés még nagyon kezdetleges, nincs is róla előterjesztés. "Semmi értelme tehát annak, hogy agresszív, megelőző kommunikációba kezdjenek" a kerékpárosok. Az esetleges döntéseket széleskörű egyeztetések előzik majd meg - ígéri Tarlós.

MTI / hvg.hu Hírek

Hamarosan levakarhatjuk a rendszámtáblákról a matricákat

Nemsokára eltűnhetnek a rendszámtáblákról a környezetvédelmi plakett és a környezetvédelmi vizsgálatot jelző címke, az ezzel kapcsolatos eljárási díjat is megszüntetik. A mozgáskorlátozottak parkolási igazolványának pótlásakor sem kell fizetni, valamint illetékmentessé teszik az első jogosítvány megszerzését – jelentették be csütörtökön, Budapesten.

MTI Vállalkozás

Komlónyi magyar szeretne jogsit a kormánytól ingyen

Óriási az érdeklődés a kormány teherautósofőr-képző programja iránt, hatezren kapnak majd ingyen C és E kategóriájú jogosítványt, a képzés összesen ötmilliárd forintos költségét részben uniós forrásból fedezik - írta pénteki számában a Világgazdaság.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk