MTI Világ

Hat hetet kapott Murdoch támadója

Hat hét börtönre ítélte a bíróság azt a fiatalembert, aki borotvahabbal teli műanyag tányért próbált hozzávágni a Murdoch-sajtóbirodalom első számú vezetőjéhez két hete a londoni parlament médiabizottságának meghallgatásán. Jonathan May-Bowles múlt héten bűnösnek vallotta magát a 80 esztendős Rupert Murdoch elleni támadásban.

hvg.hu Világ

Bulvárbotrány: szigorú e-mailt kaptak a dolgozók

Rupert Murdoch ausztrál-amerikai sajtómágnás médiabirodalmának összes alkalmazottja megkapta azt az e-mailt, melyben arra figyelmeztetik őket: ne töröljenek, illetve ne semmisítsenek meg semmilyen, a lehallgatási botrányhoz fűződő dokumentumot - számolt be a The Independent.

hvg.hu Világ

Bulvárbotrány: Hugh Grant betekinthet a bizonyítékokba

Egy brit bíró engedélyt adott Hugh Grant filmszínésznek, hogy betekintsen azokba a bizonyítékokba, melyekből kiderülhet, valóban lehallgatták-e a mobiltelefonját a mára már megszüntetett News of the World újságírói - számolt be az AP.

MTI Világ

Brit sajtóbotrány: Cameron elnézést kért, de marad

Elnézést kért szerdán a brit kormányfő, amiért sajtófőnökként alkalmazta az utóbbi évtizedek legsúlyosabb nagy-britanniai sajtóbotrányának egyik érintettjét, utalást tett azonban arra is, hogy nem készül távozni tisztségéből.

MTI Világ

Cameron bukhat, Boris Johnson helyezkedik

David Cameron brit miniszterelnököt akár le is mondathatják a telefonlehallgatási sajtóbotrány miatt - mondta kedden az MTI-nek Magyarics Tamás, a Magyar Külügyi Intézet (MKI) igazgatója, megjegyezve, hogy ezt a forgatókönyvet nem tartja valószínűnek.

MTI Itthon

Ud Zrt.-ügy: Kövér is tanúskodott

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott az Ud Zrt.-ügyben megvádolt két szocialista és két MDF-es politikus büntetőpere kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon; meghallgatták Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, volt fideszes titokminisztert is.

MTI Itthon

Dávid Ibolya jó hírnevet sértett

Az MDF volt elnöke jogerősen megsértette Tombor András jó hírnevét, amikor azt híresztelte, hogy ő adott utasítást az UD Zrt.-nek az MDF volt elnöke elleni adatgyűjtésre - számol be a Népszabadság.

MTI/Magyar Nemzet Itthon

UD-felvételek: vizsgálatot indított az Alkotmányvédelmi Hivatal

A Magyar Nemzet úgy tudja, a vizsgálat eddigi eredményei alapján a most közzétett beszélgetéseket azoknak a korábban a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) állományában dolgozó munkatársaknak a közreműködésével rögzítették, akiknek a nyugdíjazását még Laborc Sándor, a szervezet korábbi főigazgatója hagyta jóvá.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk