hvg.hu Vállalkozás

Itt az akciós letelepedési kötvény féláron

Féláron, sőt hitelre is lehet kapni magyar letelepedési kötvényt. A kínai és vietnami érdeklődők juthatnak olcsóbban az EU-n belüli szabad mozgáshoz. Mondjuk, vissza ne kapják az akciós kötvény árát.

hvg.hu Gazdaság

Politico: Magyar lyuk tátong a schengeni kerítésen

Orbán Viktor nem finomkodik, ha migránsokról van szó, miközben a kormány csendben letelepedési kötvényeket és ezzel vízummentes belépést kínál az EU-ba az unión kívüli gazdag jelentkezőknek – írta a Politico európai kiadása.

Gyenis Ágnes Itthon

Fizetős kapu a határkerítésen VIP-migránsoknak

Miközben a kormány tömeghisztériát kelt a menekültekkel szemben, a letelepedésért fizetőket minden határon túl támogatja. Ráadásul ebből sem az állam, hanem főképpen egy kivételezett üzleti kör profitál.

Dobszay János Itthon

HVG: Minden másra ott a...

Hogy is néz ki valójában a letelepedési kötvények rendszere? Miként nyernek egyesek 10-20 ezer eurót minden letelepedőn? Milyen forgatókönyvek képzelhetők el Magyarországon az október 2-i népszavazás után? Ki az a Jászai Gellért, aki hirtelen - fölöttébb izgalmas banki hitelek segítségével - majdnem a teljes Hunguest Hotels portfolói irányítójává vált. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ az e heti HVG-ből. Dobszay János szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Letelepedési kötvénnyel jöhetnek az ázsiaiak? - Videó

Nem volt egyszerű dolguk a fideszes képviselőknek, amikor meg akarták magyarázni, hogy 1300 migráns letelepítése jobban megváltoztatja az ország etnikai összetételét, mint 3-4 ezer letelepedési kötvényt vásárló külföldié. Lássuk, hogyan boldogultak a feladvánnyal!

hvg.hu Itthon

MN: Orosz csaló is vehetett letelepedési kötvényt

A kormány által szigorúnak mondott biztonsági szűrőt kijátszva, egy karib-tengeri sziget hatóságai által kiállított erkölcsi bizonyítvány alapján tudott letelepedési kötvényt vásárolni egy jogerősen elítélt orosz állampolgár – állítja a Magyar Nemzet. A BÁH szerint bűnözők nem vehetnek kötvényt.

hvg.hu Itthon

MNO: sokat kaszál Rogán és Habony ügyvédje a letelepedési kötvényekkel

A Magyar Nemzet szerint több mint ötmilliárd forintot kereshetett a kötvényüzlettel Rogán Antal és Habony Árpád ügyvédje. A lap szerdai számában az is olvasható, hogy letelepedési engedélyt kapott itthon több olyan külföldi is, akiket elítéltek valamilyen bűncselekményért korábban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk