MTI Világ

Nem engedték be a Miss World szépségversenyre Miss Canadát

Kanada kínai születésű szépségkirálynőjét nem engedték beutazni Kínába a Miss World világversenyre, amelyet idén Hajnan szigetén rendeznek. A 25 éves Anastasia Lin Hongkongban nem tudott átszállni a Hajnanra tartó járatra, mert egy kínai illetékes közölte vele, hogy megérkezésekor nem kap beutazási engedélyt.

hvg.hu Plázs

Három plasztikai műtéten esett át a Miss World-második magyar lány

Kulcsár Edinának háromszor műtötték az orrát, miután a modellügynökségnél annak idején azt mondták neki: minden adottsága megvan, csak ezen kellene változtatnia. A Miss World versenyen nem kizáró ok a szépészeti műtét, amit egyébként Kulcsár Edina soha nem is titkolt, még a Miss Plastic Hungaryn is elindult.

hvg.hu Plázs

Közülük kerül ki Magyarország legszebb lánya

Július 20-án lesz a Miss World szépségverseny magyarországi versenye, amelyen az elő- és középdöntőben legszebbnek talált 16 lány közül választják ki, hogy ki képviselje Magyarországot a megmérettetés londoni világdöntőjén októberben.

Lukács Andrea Plázs

Prüdéria nyírja ki a Miss Worldöt

Amíg Magyarországon leginkább csak cicaharcnak tűnő botrányba fulladt az idei szépségkirálynő-választás, a Miss World vallási harcra kényszerült Indonéziában. A szeptember 28-ai világszépe-választáson muszlim nyomásra például elmarad a bikinis bemutató.


A címlapról ajánljuk