hvg.hu Tech

Nincs megállás: lassan már az egekben a Nintendo értéke

Abban semmi meglepő sincs, hogy a virtuális- és a kiterjesztett valóság egyre közelebb kerül a felhasználókhoz, de az már sokakat meglepett, hogy épp a Nintendo jeleskedik ezen a területen. Megy is szépen felfelé a cég értéke.

hvg.hu Tech

Petíció: mi is Pokémont akarunk

Igazán ritka, hogy egy mobiljáték olyan kirobbanó sikert érjen el, mint az egyhetes Pokémon GO. Nem véletlen, hogy senki sem szeretne kimaradni ebből.

hvg.hu Tech

A Disney bejelentette: tavasszal jön a Star Wars mobiljáték

A Star Wars jogaival rendelkező Lucasfilm megvásárlása után már csak idő kérdése volt, hogy a Disney mikor adja ki saját mobiljátékát a trilógiáról. Bejelentették: tavasszal jön az alkalmazás a fontosabb platformokra.

Balogh Csaba Tech

Hogyan lesz egy (jó) ötletből (jó) játék?

Egy betört utcai szellőző látványa adta az alapötletet a Sprinkfield nevű játékhoz, amelyből a szellőzős sztori után néhány hónappal már App Store-ból letölthető logikai játék lett. A Webstar Csoportból kihasított, mobilos appok fejlesztésére létrehozott pécsi csapat mindössze három fős, első játékuk példája jól mutatja, hogyan lehet eljutni az ötletektől a kész játékig.

hvg.hu Tech

Mobilos játékosok, játékos mobilok

Az okostelefonokra letölthető, mobil alkalmazásokat árusító online áruházak legnépszerűbb termékei jelenleg a mobiljátékok. A felhasználók leginkább az ügyességi és a logikai játékokat kedvelik, amelyek egyúttal közösségi szórakozást is kínálnak.

1 2

A címlapról ajánljuk