hvg.hu Itthon

Ez fáj az RTL-nek: több százezer nézőt vesztett a Barátok közt

Az RTL Klub és a TV2 közönségaránya négy százalékponttal esett 2014 első hat hónapjában, így a két nagy műsorait átlagosan már csak a tévézők 27 százaléka nézte. A Barátok közt például több százezer nézőt veszített az elmúlt egy évben. Ezzel szemben a közmédia sok éve nem látott csúcsra növelte részesedését a Figyelő szerint.

hvg.hu Kult

Saját magának állít csapdát az RTL a politikus Híradóval?

A TV2 bulváros hírműsora a teljes lakosságban és a 18-49-ben is verte az RTL Híradóját, amely az utóbbi néhány hétben a reklámadó miatt kritikusan és behatóbban foglalkozik a politikával. A teljes lakosságban bebetonozódott a TV2 hírműsorának 8-10 százalékos előnye.

MLF Itthon

Nézői hazugságra építette a Fidesz a tévés hadjáratát

Nem szereti a reklámokat és a valóságshow-kat a magyar néző: ha kérdezik, azt válaszolja, hogy egész nap dokumentumfilmeket néz, soha nem kapcsolna Győzikére. A Fidesz a reklámadó kommunikációjában meg is lovagolta az emberek kereskedelmi tévék elleni érzéseit. Csakhogy az objektív mérések mást mutatnak: hiába gazdag a kínálat ismeretterjesztésből, a bulvár, a reality mindent visz, csak a nézők nem akarják bevallani, hogy igenis rá vannak kattanva ezekre a műsorokra, sőt, még a reklámokat is tűrik.

hvg.hu Élet+Stílus

Valódi küzdelemre hívta a TV2 az RTL-t

A két csatorna ismert arcai, műsorvezető mérjék össze a tudásukat vetélkedőkben – ezt javasolta a Siófokon zajló Media Hungary konferencián a TV2 programigazgatója. Az RTL válasza még nem ismert. Frissítés: szedán a RTL Klub közölte, hogy nem megy bele a játékba.

hvg.hu Kult

Nullára zuhant a TV2 nézettsége

Január 2-án 12 órás műsorszünet volt a TV2-n, a nézettség ennek megfelelően nullára esett – számolt be az Origo a Nielsen adataira hivatkozva.

Cz.T. Kult

Magyar is lehet YouTube sztár - itt a recept

Jolcsi néni vagy a tökéletes szempilla titka? Egy játék Pingvinharcossal vagy a kamerába ordibálás? A YouTube, magyar sztárjait bemutató sajtótájékoztatóján jártunk.

MTI Kult

Az elmúlt évek legnézettebb ceremóniája volt a vasárnapi Oscar-gála

A Nielsen piackutató méréseiből kiderült: a tavalyihoz képest két százalékkal nőtt a nézettség. Az elmúlt évben Billy Crystal volt a nagyszabású gála házigazdája, idén azonban fiatalított az amerikai filmakadémia, amely a Family Guy és a Ted című alkotások révén ismert Seth MacFarlene rendezőt kérte fel.

MTI Sport

108 millió amerikai nézte a Super Bowl-t

A magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett Super Bowl, azaz a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője a várakozásokkal ellentétben nem döntött nézettségi rekordot az Egyesült Államokban.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk