hvg.hu Itthon

Rendezvényt nem tarthattak, így lett focis tüntetés az Országház előtt

Fair play-bajnokságot rendezett volna a budapesti Kossuth téren az Oltalom Sportegyesület, de nem kapott erre engedélyt, így a rendezvényt demonstrációként tartotta meg. Azt mutatta be ezzel, hogy minden játékot, így a politikát is csak szabályosan, megvesztegethetetlen bírókkal lehetne játszani, ami a civiltörvénnyel történik, arra nem mondható, hogy a fair play szabályai szerint zajlik.

hvg.hu Vélemény

Németh Szilárd az erdélyi medveinváziót is összekombinálta Soros Györggyel

A Fidesz alelnöke kedden is példásan végezte munkáját, és fáradhatatlanul kereste a bizonyítékokat Soros György ellen. Éles elméjének, kiváló lexikális tudásának és higgadt gondolkodásának köszönhetően kiszúrta például azt, hogy a magyar kormányra támadó milliárdos üzletember rászabadította a médiamunkásait Tusványosra és az ott élő medvékre. Németh Szilárd nemcsak felhívta a figyelmet az aljas támadásra, hanem azt is egyértelművé tette, hogy "je suis medve".

T.S. Élet+Stílus

Szétnyalt emlékmű

Fából vaskarika, avagy emlékmű fagylaltból, júniusban, egy nyári fesztivál alkalmából. A mű címe: Elsüllyedt hajók. Csak ez éppen nem a tengerfenéken végezte, hanem tölcsérekben..

hvg.hu Élet+Stílus

Nyüzsögnek a medvék Tusnádfürdőn - videók

A szárnyasokat már nem engedik ki az udvarra, a házőrző kutyákat már nem láncon tartják a helyiek, olyan sok medve kószál a Hargita megyei településen. A hétvégén is levideóztak egy kedélyes medvecsaládot a házak között.

hvg.hu Itthon

Tesznek Orbán panelvisszabontós tervére az ingatlanosok

Úgyse lesz belőle semmi. Ha mégis, akkor a visszabontásra kijelölt ház lakói biztosan megfúrják. De ha mégsem, akkor is mikor lesz még az – ezt a gondolatláncot váltotta ki több hódmezővásárhelyi ingatlanosban is a miniszterelnök grandiózus panelátfazonírozó terve. Úgyhogy cseppet sem aggódnak.


A címlapról ajánljuk