hvg.hu Kult

Hovatovább: mire készülnek a fővárosban?

Két hétig változatos programokat kínál a Beszélő folyóirat kulturális fesztiválja. Csütörtök este héttől a Krétakör lesz a vendég az Új Nézővel, ároktői és szomolyai kísérlettel. Programokat ajánlunk.

MTI Kult

Autómentes hétvége lesz az Andrássy úton

Tizedik alkalommal rendezik meg Budapesten a mobilitási hetet, és ahhoz kapcsolódóan szombaton az autómentes hétvégét az Andrássy úton. A programsorozat pénteken kezdődik.

hvg.hu Kult

Tíz érdekes hétvégi program a Művészetek Völgyében

Vasárnap zárul az idei, tíznapos Művészetek Völgye programsorozat. Hétvégére ajánlunk néhány kihagyhatatlan csemegét a világ-, a népzene és a költészet szerelmeseinek. Sőt, azoknak is, akik fröccs mellé keresnek háttérzenét.

hvg.hu Kult

Múzeumok éjszakája 2011: 15 kihagyhatatlan program ma estére

A múlt heti vidéki Múzeumok éjszakája után június 24-én a fővárosban lesz szabad az esti bejárás 92 intézménybe. Körülnéztünk, hogy milyen, a szokásostól eltérő, érdekes vagy bizarr programokat kínálnak a rendezvényhez csatlakozó budapesti múzeumok, kertek és városi kiállítóterek.

hvg.hu Kult

Két egyéjszakás kaland

Idén két alkalommal rendezik meg a Múzeumok éjszakáját: június 18-án a vidéki, június 24-én pedig a fővárosi intézményekbe lesz szabad az esti bejárás. Milyen különleges programokkal szeretnék becsalogatni a látogatókat a vidéki intézmények? Körülnéztünk.

hvg.hu Kult

Ön milyen zenét hallgat június 21-én?

A Zene Ünnepét először 1982-ben, Franciaországban tartották meg, azóta a nyár első napját a világ több mint száz országában - Magyarországon is - zenével köszöntik. Milyen programokkal várják az érdeklődőket a fővárosban június 21-én?

techline.hu Tech

A hét Maces alkalmazása: AppCleaner

Bár OS X alatt a legtöbb alkalmazást egyszerű fogd és dobd megoldással tudjuk telepíteni és eltávolítani is (utóbbi...

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk