Lackfi János Nyüzsi

Lackfi: Öreganyám ne sirasson

A reptéri ellenőrök erre vannak kiképezve, vérszagra gyűlnek, mint az éji vad, és csontjaikban érzik, ha valakivel valami nem stimmel.

MTI Világ

Németország: nem szállhatnak le a Jemenből érkező repülőgépek

A német kormány hétfőn úgy döntött, hogy a Jemenből érkező teherszállító gépek után az utasszállítókra is kiterjeszti a leszállási tilalmat, miután robbanószerrel megrakott csomagokat találtak Jemenből indított és az Egyesült Államokba tartó járatokon - közölte a közlekedési minisztérium szóvivője.

HVG Világ

Dráguló biztonság az EU-ban

Egyre több közpénzt költ hipermodern biztonsági kutatásokra az EU, miközben a civil szervezetek az állampolgárok jogait féltik.

hvg.hu Világ

Botránnyá dagadt a müncheni repülőtéri incidens

Hatalmas botránnyá dagadt csütörtökre a müncheni nemzetközi repülőtéren előző nap történt bombariadó, amely súlyos biztonsági hiányosságokra irányította rá a hatóságok figyelmét. A repülőtéri illetékesek beismerték, hogy az ellenőrzés során súlyos hibák történtek, a média ugyanakkor rendkívül veszélyes gondatlanságról beszélt.

hvg.hu Világ

Botránnyá dagadt a reptéri incidens Münchenben

Hatalmas botránnyá dagadt csütörtökre a müncheni nemzetközi repülőtéren előző nap történt bombariadó, amely súlyos biztonsági hiányosságokra irányította rá a hatóságok figyelmét.

hvg.hu Világ

Riadó a müncheni nemzetközi repülőtéren

Riadót rendeltek el szerda délután a müncheni nemzetközi repülőtéren, miután egy utas hordozható számítógépének ellenőrzésekor robbanószerre utaló nyomokat észleltek. Az utas elmenekült - közölte a német rendőrség.

hvg.hu Világ

Nem vallott a bíróságon a karácsonyi merénylő

Nem tett vallomást az amerikai szövetségi bíróságon pénteken az a nigériai fiatalember, aki tavaly karácsonykor megpróbált felrobbantani egy Amszterdamból Detroitba tartó utasszállító repülőgépet 289 emberrel a fedélzetén.

hvg.hu Világ

"Ami Poprádon történt, buta emberi hiba volt"

Lemondott Tibor Mako, a szlovák idegenrendészet igazgatója miután a poprádi repülőtéren szombaton végrehajtott rendőrségi biztonsági teszt félresikerült és robbanóanyag került az egyik repülőgép fedélzetére.

1 2

A címlapról ajánljuk