MTI Shake

Wellnessközpont után szépségversenyek a türkmén lovaknak

Lószépségversenyt rendeznek elnöki utasításra mostantól évente Türkmenisztánban a nemes telivér, az Akhal teke tiszteletére, amelyet még a világhódító Nagy Sándor is nagy becsben tartott a fajta gyorsasága és állóképessége miatt.

Lukács Andrea Shake

„Attól, hogy plasztikázva van, nem feltétlenül pornósztár”

Újra megrendezték a Miss Plastic Queen szépségkirálynő választást múlt pénteken, idén már nemzetközi versenyzők is megmutathatták magukat. A koronát Kocsis Alexandra kapta Hajas László és Herczeg Zoltán megelégedésére, szerintük ő volt a legtermészetesebben plasztikázva. Megkérdeztük a zsűrit és a verseny szervezőjét, Gerényi Katát: áradhat-e a szépség belülről, ha mesterséges?

hvg.hu Napi merítés

Elstartolt a gólöröm-szépségverseny

A Burger King szponzori megállapodást kötött a spanyol bajnoksággal: díjazzák a szurkolók szavazatai alapján legeredetibbnek ítélt gólünneplést - olvasható a Sportsmarketing oldalon.

hvg.hu/MTI Shake

Mexikói lány nyerte el a világszépe címet

Mexikói lány nyerte meg az idei Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal az Egyesült Államokban, a Las Vegas-i Mandalay Bay hotelben rendeztek meg helyi idő szerint hétfő este.

Lukács Andrea Shake

Miss Universe 2010 - tiszteletet követel, de kérésre szívesen béget

A Miss Universe versenyzőinek webes interjúiból két dolog derült ki biztosan: a legtöbb nő több tisztelet követel, illetve mindegyik szívesen változik báránnyá, tehénné, rakétává parancsszóra. Ma kiderült, melyikük érdemelte ki a világszépe címet 2010-ben.

Nagyítás

Nagyítás galéria: szépségverseny kiskorúaknak

Koktélruha, 2 perces műsor és 5000 forint nevezési díj szükséges ahhoz, hogy bárki megmérethesse az általa legszebbnek gondolt porontyát a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny ítészei előtt. Már amennyiben ezt a gyereke is szeretné. Kallos Bea fotóriportja.

hvg.hu Shake

Kié a legszebb fenék? - kérdezi Dov Charney

Egy amerikai ruhagyártó felhívást tett közzé, hogy megtalálja, kinek van a legjobb feneke széles e vidéken. Jelentkezőkben nincs hiány, az üzlet pedig virágzik.

hvg.hu Shake

Ma már 10 nőből 6-nak műanyag a melle? - fotó, videó

Meglehetősen sok előítélet kapcsolódik az úgynevezett műanyag lányokhoz a köztudatban, butának, felszínesnek, közönségesnek gondolják őket a legtöbben. Egy hazai gyártású dokumentumfilm egy szépségverseny kapcsán megpróbált utánajárni, mi a valóság.

hvg.hu Shake

A legszebb magyar műmell 2009-ben - fotó, videó

Végetért a szervezők szerint világelsőként megrendezett, hungarikumszámba menő Miss Plastic Hungary szépségverseny, amelyet orvosilag módosított külsejű hölgyek számára rendeztek meg. A nyertes Urbán Réka és az ő szilikonmellei.

Nagyítás

Az univerzum legszebb női - Nagyítás

Venezuelából jönnek a legszebb lányok - egymás után választottak ismét a Dél-Amerikai országból lányt a döntnökök a Miss Universe Szépségversenyen. A felkészülés és a verseny legjobb képei közül válogattunk.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk