Bicsérdi Ádám Kult

A PEZ-adagolón és az aranybikinin kívüli világban Carrie Fisher egy hős volt

Úgy mesélt magáról, mintha valakit a háta mögött beszélne ki. Ez volt az egyik fegyvere, és persze az a gyilkos humor, amellyel a hollywoodi belterjességet, az alkohol- és drogfüggőséget, megannyi szerelmi csalódást és egy életre szóló terhet, a Leia hercegnő-szerepet is túl lehetett élni. Egészen 2016. december 27-ig.

hvg.hu Élet+Stílus

Kvíz: Össze tudja párosítani a legendás színésznőket legendás szerepeikkel?

Meg tudja mondani kapásból, hogy mondjuk Audrey Hepburn, Julia Roberts, Sally Field, Goldie Hawn, illetve Olivia Newton-John mely filmben nyújtotta élete alakítását, és melyik szerep megformálása kötődik a nevéhez leginkább? – Ebben a tesztben könnyen lehet, hogy a megadott válaszlehetőségek segítségével sem lesz olyan könnyű dolga.

hvg.hu Kult

Meghalt Várnagy Katalin színésznő

Színpadi szerepei mellett több magyar sorozatból és szinkronszínészi munkájának köszönhetően hangjáról is jól ismerte a közönség a 76 éves korában elhunyt Várnagy Katalint. Halálhírét egyik kollégája, Gardi Tamás jelentette be a Facebookon.

MTI Kult

Hétfőn lesz Krencsey Marianne temetése

Június 20-án, a Farkasréti temető művészparcellájában helyezik örök nyugalomra Krencsey Marianne színésznőt, aki március 30-án hunyt el New Yorkban, életének 85. évében. Az ötvenes-hatvanas évek egyik legnépszerűbb magyar színésznő évtizedek óta az Egyesült Államokban élt, és a New York-i Fészek Klub elnöke volt. Temetése 14 óra 30-kor kezdődik – közölte a család.

hvg.hu Kult

Alakul a Star Wars-főhősnő karrierje

A Rey szerepében egy csapásra világhírűvé vált Daisy Ridley rövid időn belül a második jövőbeli filmszerepét tette zsebre – ezúttal egy holokausztdrámában játszik majd.

hvg.hu Kult

Fotók: Ő lesz az új Baywatch női főszereplője

Eddig csak a férfi szereplők, Dwayne Johnson és Zac Efron voltak meg a kultikus sorozat filmváltozatához, most azonban kiválasztották a Summer szerepét játszó 29 éves színésznőt is.

hvg.hu Plázs

Kiborult a színésznő, mert vékonyabbra retusáták

Zendaya, a Disney 19 éves színésznője kiborult, mert a Modeliste divatmagazin a valósághoz képest sokkal vékonyabbra retusálta fotóit. A fiatal művésznő Faceboook oldalán adott hangot felháborodásának, miután kezébe kerültek a magazin képei. Zendaya bejegyzésében azzal vádolta az újság munkatársait, hogy manipulációjukkal irreális elvárásokat támasztanak a nőkkel szemben és tönkreteszik a nők önbecsülését.

MTI / hvg.hu Kult

Meghalt Mednyánszky Ági színésznő

88 éves korában elhunyt Mednyánszky Ági Bársony Rózsi-emlékgyűrűvel és Gobbi Hilda-díjjal kitüntetett színésznő, a magyar operettjátszás kiemelkedő alakja – közölte kedden a Budapesti Operettszínház.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk