hvg.hu Plázs

Iszonyatosan megkopaszodott Naomi Campbell

Sokkoló képek jelentek meg Naomi Campbell ibizai nyaralásáról: a tengerben fürdőző 42 éves topmodell alakja még mindig kifogástalan, haja viszont alig maradt, a feje közepéig gyakorlatilag kopasz. Egyáltalán nem panaszkodhat viszont Cameron Diaz: a színésznő augusztus végén lesz 40 éves, és neki nemcsak a teste, a haja is tökéletes.

MTI Shake

Elkelt Natalie Portman

Férjhez ment Natalie Portman Oscar-díjas színésznő Benjamin Millepied francia koreográfushoz - közölte a People.com celebportál.

hvg.hu Shake

Beadta a válókerestet Katie Holmes

Benyújtott a válási papírokat június 28-án New Yorkban Katie Holmes, a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva akar elválni a 49 éves Tom Cruise-tól – írja a sztárpletykákkal foglalkozó amerikai weboldal, a tmz.com.

hvg.hu Karrier

Ennyit keres az év legjobban fizetett színésznője

A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban kereső színésznők listáját. A vizsgált időszak 2011. májusától 2012. májusáig tart, és az alapján szedték össze a tíz legjobban fizetett színésznőt, hogy egy év alatt ki mennyivel növelte a vagyonát.

Marx testvérek Kult

Ki lesz a magyar Holmes és Watson?

A CBS önkényesen Lucy Liut választotta doktor Watsonnak. A hvg.hu viszont megkérdezi, hogy kik alakítsák a magyar krimipárost. Ügydöntő szavazás Conan Doyle pesti adaptációjáról.

life-style.hu Shake

Eladó Audrey Hepburn háza

Pontosabban szólva Holly Golightly lakhelye, akinek szerepe azonban egy életre összeforrt a gyönyörű színésznő nevével.

hvg.hu Shake

Újabb fotók Angelina Jolie mammutos látogatásáról

A brit Maria Claire is fotókat közölt honlapján arról, hogy Angelina Jolie hétfőn a budapesti Mammut II bevásárlóközpontban található Kölyökparkba ment gyermekeivel. Ezeken már az is látszik, hogy a színésznő mellett mind a hat gyereke ott volt, valamint anyósa és apósa is.

hvg.hu Kult

Hámori Gabriellát is felháborítja a Dörner-kinevezés

Nyílt levelet írt Hámori Gabriella színésznő Tarlós Istvánnak és a színházszerető embereknek, amelyben arra keresi a választ, hogyan lehetséges, hogy Dörner György került az Új Színház élére, illetve hogy miért ilyen fontos egy színház birtoklása.

MTI Shake

Előléptetik Angelina Jolie-t az ENSZ-ben

Új és a korábbinál kiterjedtebb szerepet vállalhat az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának munkájában Angelina Jolie. A színész már tíz éve a világszervezet jószolgálati nagykövete - derült ki egy keddi genfi sajtótájékoztatón.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk