MTI Világ

Mindenki tudott Strauss-Kahn életmódjáról

Mindenki tudott Dominique Strauss-Kahn, a szexuális erőszakkal vádolt Valutaalap-vezető nők iránti szenvedélyéről, de különbség van a nőimádat és a szexuális bűncselekmény között - mondta egy francia szocialista politikus.

hvg.hu Világ

Ez történt Strauss-Kahn és a szobalány között a vádirat szerint

Dominique Strauss-Kahn a New York-i szállodaszobában megfogdosta a szobalány mellét, erőszakkal megpróbálta lehúzni a fehérneműjét és kétszer is arra kényszerítette, hogy vegye a szájába a nemi szervét - ez olvasható az IMF vezérigazgatója elleni rövid vádiratból, amely aránylag részletesen taglalja, mi történt az ügyészek szerint a Sofitel lakosztályában.

MTI / hvg.hu Világ

Strauss-Kahn őrizetben marad

A vád szerint az első DNS-vizsgálat eredményei bizonyítják a szexuális támadás tényét, és felmerült a gyanú, hogy Dominique Strauss-Kahn korábban is követett el hasonló bűncselekményt. A bíróság úgy döntött, az IMF-vezér őrizetben marad, így péntekig, a következő tárgyalási napig biztosan nem szabadul. Strauss-Kahnt a döntés után a hírhedt Rikers Island-i börtönbe szállították.

hvg.hu Világ

Őrizetbe vették az IMF vezérét

A Nemzetközi Valutaalap vezérét, Dominique Strauss-Kahnt a New York-i Kennedy repülőtéren helyi idő szerint szombat délután őrizetbe vette az amerikai rendőrség, mert a gyanú szerint szexuálisan bántalmazta egy manhattani hotel szobalányát.

Hírszerző/FH Itthon

Kényszer, drog, behatolás: itt a menekülési útvonal

Új segélyvonalat hozott létre a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (Egyesület. A 06-40-630-006-os, helyi tarifával hívható kék számot a szexuális erőszak áldozatai és az áldozatokat támogatók is hívhatják.

MTI Világ

Komoly gond a szexuális erőszak az amerikai börtönökben

Az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88 500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt - közölte csütörtökön az amerikai igazságügyi minisztérium statisztikai hivatala.

1
5 6 7 8 9 10 11

A címlapról ajánljuk