MTI Itthon

14 évet kapott a kislányát elkábító és megerőszakoló apa

Tizennégy év fegyházra ítélte a saját kislányát rendszeresen megerőszakoló apát a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében. A 13 és fél éves kislánynak gyermeke született az apjától.

Tóth Richárd Itthon

Kirúgták az ELTE dékánját – A professzor nem a diáklányokra utazott

A dékán visszaél a hatalmával – erről tett bejelentést az egyetemen az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Dékáni Hivatalának egyik munkatársa, vagyis Mikonya György beosztottja. Az intézmény lefolytatta az adott esetben az etikai vizsgálatot, és most menesztették a kari vezetőt.

Bicsérdi Ádám Kult

Fizikai és lelki terrorban tartotta zenésztársa a Crystal Castles egykori énekesnőjét

A Magyarországon is többször koncertező duó, a Crystal Castles énekesnője, Alice Glass 2014-ben lépett ki a zenekarból. Most egy hosszabb bejegyzésben indokolta döntését, mivel szerinte a zenekar másik tagja, Claudio Palmieri tinikora óta kihasználta őt, és többször akarata ellenére kényszerítette szexre. Palmieri mindent tagad.

hvg.hu Itthon

Hét nő arról beszélt, Marton László hogyan hálózta be őket

Névtelenül mesélte el a 444-nek több nő, hogy fiatal korukban hogyan környékezte meg őket Marton László színházi rendező. Az is kiderül elmondásukból, hogy miért nem tiltakoztak, miért nem szóltak, miért találkoztak a rendezővel annak ellenére, hogy előtte megalázta őket.

hvg.hu Kult

Schilling büszke a feleségére: Lilla ma már tőből leszakítaná

Sárosdi Lilla húsz évvel zaklatási ügye után állt a nyilvánosság elé és az amerikai producer, Harvey Weinstein botránya után elmesélte, vele mi történt. Férje, Schilling Árpád szégyelli magát mindazért, amit férfitársai elkövettek a múltban és a jelenben.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk