hvg.hu Itthon

A nap, amikor a világ rádöbbent, mennyire védtelen a gyilkosokkal szemben

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: rettenetes terrortámadás történt NIzzában; magyar és francia szemtanúk mesélték, hogy élték túl a borzalmakat; teszteltük a Pokémon Go-t; megnéztük, kik voltak a vezetők, akik alagútakat, bunkereket fúrattak Budapesten; már szexuális erőszak gyanújával nyomoznak a Sound-ügyben.

MTI / hvg.hu Itthon

Orvosszakértőt rendeltek ki a Balaton Sound-nyomozásban

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel a Zamárdiban megrendezett fesztiválon történtekkel kapcsolatban, azonban ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvosszakértőt rendeltek ki - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

hvg.hu Itthon

"Volt ott minden" - luxushotelben bulizott együtt a DVBBS tagjaival egy magyar lány

„Volt ott minden!” – így jellemezte a Blikknek egy 20 éves magyar lány azt a bulit, amelyet egy korábbi fesztiválos fellépése után rántott össze a Balaton Soundon botrányba keveredő DVBBS. A kanadai DJ-páros a Bónusz Electronic Music Fesz­tiválon is ugyanazt a koreográfiát alkalmazta, mint Zamárdiban, csak ott a lány beszámolója szerint senki sem lett rosszul.

hvg.hu Itthon

Balaton Sound-ügy: Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség

Már szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség a Balaton Soundon történtek miatt a szervezők közleménye szerint. A rendőrség korábban azt írta, nem merült fel szexuális erőszak gyanúja. A hvg.hu korábban arról írt, hogy az öltözőben találtak egy használt óvszert.

Bihari Ádám Itthon

Bilincsben vitték a reptérről Siófokra a Balaton Sound fellépőit

Szinte észrevétlenül próbált megpattanni a Balaton Soundról az a kanadai zenekar, amelynek öltözőjében magatehetetlen lányokat találtak a koncert után. A zenekar tagjait bilincsben hozták vissza a reptérről a rendőrök. Úgy tudjuk, használt óvszert találtak a helyszínen, de a rendőrség korábban azt mondta, nem merült fel nemi erőszak gyanúja. Videókamera nincs az öltözőben, viszont egészen biztosan készült egy közös szelfi.

MTI / hvg.hu Itthon

Beteges szexjátékra kényszerítettek egy 13 éves pécsi lányt

Nyolc, illetve öt év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit és egy nőt az asszony 13 éves lányának sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt pénteken, nem jogerősen a Pécsi Törvényszék. A két felnőtt kitalálta, hogy a lányt nevelési célzattal kikötözik, leitatták és a férfi molesztálta. A nő és a férfi is felmentését kérte a bíróságon.

hvg.hu Itthon

4 és fél évet kapott a tinédzser, aki szifilisszel fertőzte meg 3 éves unokahúgát

Nem jogerősen négy és fél évre ítéltek egy 17 éves fiatalt, aki szexuális erőszakot követett el unokahúgán, bár ebbe a büntetésbe beleszámították azt a szabadságvesztést is, amelyet korábban lopásért kapott. Fiatalkorúak börtönében kell ülnie, az idő kétharmadának letöltése előtt semmiképp sem szabadulhat. Az ítélet nem jogerős. A fiú eddig előzetesben volt, most hazaengedték, lakhelyelhagyási tilalom mellett. A kislány szülei – a vádlott féltestvére és annak felesége – is bent voltak a tárgyaláson, feldúlta őket az enyhe ítélet.

MTI/hvg.hu Itthon

Megszólalt a TV2-n Kiss László újabb áldozata

Az egykori úszónő, úszóedző szerint vele is erőszakoskodott Kiss László, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kulcsra zárta az ajtót, és azt mondta, meg fog történni a dolog - hangzott el a TV2 Tények Extra című műsorában péntek este.

MTI Kult

Bill Cosby most már tényleg nagy bajban van

Egy pennsylvaniai bíró döntése szerint bíróság előtt kell felelnie a szexuális bántalmazással vádolt Bill Cosbynak, aki a gyanú szerint több mint tíz éve gyógyszerekkel elkábított és molesztált egy nőt.

Pálmai Erika Itthon

Megszűnhet a bántalmazott gyerekek hatósági zaklatása

Úgy tudjuk, jön a törvénymódosítás, és hamarosan már csak egyszer lehetne kihallgatni a gyermekkorú sértetteket, még akkor is, ha emiatt az elkövető esetleg megúszhatja. A nagy kérdés, hogy felkészült-e erre a magyar igazságszolgáltatás.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk