hvg.hu Élet+Stílus

"Visszaéltek a kislány bizalmával" - az ügyvéd szerint védence nem hazudik a zaklatási ügyben

Hétfőn vizsgálja meg pszichológus azt a 13 éves kislányt, akivel állítása szerint két évvel ezelőtt hónapokon keresztül szexuális viszonyt folytatott két ismert sportoló. Egy ilyen korú gyerekkel folytatott viszony szexuális erőszaknak minősül. A rendőrség nyomoz az ügyben, a hírbe hozott sportolók egyike azt mondja, tiszta a lelkiismerete. Az ügyvéd szerint viszont a gyerek nem hazudik.

hvg.hu Élet+Stílus

Ismert sportolókat hoztak hírbe a 11 éves kislány megerőszakolása ügyében

Van olyan internetes oldal, amely már megnevezett két ismert sportolót, aki ellen lapinformációk szerint állítólag feljelentést tettek a 11 éves kislány ellen elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt. A rendőrség nem erősített meg semmit, úgy tudjuk, a két megnevezett sportoló még nem kapott értesítést a rendőrségtől. Egyikük megszólalt, azt mondta, tiszta a lelkiismerete.

hvg.hu Élet+Stílus

Szexuális erőszak, zaklatás: botrány a világ leghíresebb tantrikus jógaközpontjában

Több egykori tanítványa is nemi erőszakkal, szexuális zaklatással vádolja az Agama jógaiskola thaiföldi központjának guruját, a román származású Swami Vivekandanda Saraswatit. A világszerte több stúdióval rendelkező Agamában a tantrikus jógával ismerkedhettek a külföldről érkező érdeklődők, sokan azt állítják, hogy manipulálták őket.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk