hvg.hu/MTI Világ

9/11: rendőrségi légi fotók a World Trade Center összeomlásáról

Különleges légi felvételeket hoztak nyilvánosságra a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokról, illetve a New York-i World Trade Center (WTC) ikertornyainak összeomlásáról. A fotókat rendőrségi helikopterekről készítették a támadás napján, amikor más légi jármű nem tartózkodhatott a város feletti légtérben.

hvg.hu Világ

Terror az Afrika Kupán: Togo visszalép

A három emberéletet követelő pénteki merénylet következtében Togo vélhetően visszalép az angolai labdarúgó Afrika Kupától, a csapatkapitány Emmanuel Adebayor már vissza is utazott Angliába.

MTI Világ

Pokolgéprobbanás Athénban és Szalonikiben

Házi készítésű pokolgépet robbantottak fel ismeretlen tettesek szerdán kora reggel Athénban és Szalonikiben. Mindkét detonáció anyagi kárt okozott, a fővárosban történt terrortámadásban pedig egy nő könnyebben megsebesült - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Budaházy már előzetesben

Előzetes letartóztatásba helyezte a terrorcselekménnyel is gyanúsított Budaházy Györgyöt a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB).

MTI Világ

Nagykorúnak tekintik a mumbai terroristát

Nagykorúnak tekinti az illetékes indiai bíróság a tavalyi mumbai terrortámadás egyetlen életben maradt elkövetőjét az ellene folyó büntetőperben – jelentette be vasárnap a bíróság elnöke.

hvg.hu Sport

Terrortámadástól tart az Arsenal edzője

Arséne Wenger, az Arsenal csapatának francia trénere a minap kijelentette, hogy csapatát terrorveszélytől félti. A nyilatkozat kiváltó oka terroristák múlt heti, pakisztáni merénylete a Sri Lankai krikettválogatott ellen.

1
17 18 19 20 21 22 23

A címlapról ajánljuk