TA Plázs

Cingár fallosz és gulyáskrém - sokkol a Váci utca

A Terminátor, a Káma-szútrás dobókocka, a flip-flop papucsos hűtőmágnes, és Oszama bin Laden is beküzdötte magát a hungarikumok világába. Legalábbis ezt tükrözi a Váci utca nagyrészt hátborzongató szuvenír kínálata. Téli mustra Magyarország sétálóutcáján.

MTI Gazdaság

Sokkal több külföldi turista érkezett nyár végéig

Az idei év első hét hónapjában dinamikusan, 8 százalékot meghaladó mértékben emelkedett a Magyarországra érkező külföldi vendégek száma, míg a belföldi turizmusra kismértékű visszaesés jellemző, bár ez az év végéig még mérséklődni fog – mondta Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketing igazgatója.

hvg.hu Gazdaság

Török turisták ragadtak Magyarországon

Összesen 120 török turista ragadt Hollandiában, Csehországban és Magyarországon, miután csődöt jelentett egy kiutaztatással foglalkozó török utazásszervező iroda - írta a Turizmus Online.

MTI Plázs

Turisták lopkodják a római mozaikokat

Közszemlére tette a római rendőrség azokat a burkolatköveket és egyéb műkincseket, amelyek a turisták csomagjaiból kerültek elő az elmúlt hat hónapban az olasz főváros repülőterein.

MTI Plázs

Egyre több a turista Pozsonyban

Pozsonyba tavaly mintegy 785 ezer turista látogatott el, csaknem 110 ezerrel több, mint egy évvel korábban - derült ki a város önkormányzata által hétfőn közzétett adatokból.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk