MTI Itthon

Csalás gyanúja a bödeházai választáson

A tömeges bejelentkezések miatt semmisítette meg a zalai Bödeháza vasárnapi polgármester-választásának eredményét a helyi választási bizottság, amely februárra tűzte ki az újbóli időközi voksolást - közölte a község körjegyzője csütörtökön. A rendőrség az ezzel kapcsolatban érkezett feljelentés kiegészítését rendelte el.

MTI Világ

Csaltak a szerb kisebbségi választás előtt az adatvédelmi biztos szerint

Rodoljub Sabics szerbiai adatvédelmi biztos szerint tömeges csalások történtek a kisebbségi választói névjegyzékek összeállításakor, de Korhecz Tamás, a vajdasági Magyar Nemzeti Tanács elnöke (MNT) szerint ez nem befolyásolta a kisebbségi nemzeti tanácsok megválasztását - írja a Vajdaság Ma hírportál.

MTI Világ

Választási csalással vádolja az ellenzék a kirgiz kormányt

Csaknem az összes szavazat összeszámlálása alapján a vasárnapi népszavazáson a kirgizek 90,8 százaléka fogadta el az új alkotmányt a hivatalos eredmények szerint. A volt belügyminiszter választási csalással vádolja az átmeneti kormányt.

MTI Világ

Választási csalással vádolják a iraki kormányfő koalícióját

A voksolás és a szavazatszámlás során tapasztalt "kétségbevonhatatlan csalások" miatt panaszt nyújtott be pénteken az Ijád Allávi vezette síita világi választási blokk, amely a részleges iraki parlamenti választási eredmények szerint fej-fej mellett áll a távozó miniszterelnök, Núri al-Máliki vezette koalícióval.

MTI Itthon

Tilos kitöltetlen ajánlószelvényt átadni

Tilos kitöltetlen vagy aláíratlan ajánlószelvényt átadni, ez az ajánlási szabályok megsértését jelenti az Országos Választási Bizottság (OVB) állásfoglalása szerint.

MTI Választás 2006

Mikola most nyugalomra int

Nem tartotta valós veszélynek a csalás lehetőségét az országgyűlési választáson Mikola István, a Fidesz kormányfőhelyettes-jelöltje a közrádió egyik műsorában.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk