hvg.hu Gazdaság

Rágalom vagy valóság? Ráültek a csúszópénzes bőröndre, hogy be lehessen csukni

Kadhafi fia állítja: Líbia finanszírozta Sarközy 2007-es elnökválasztási kampányát. A volt líbiai diktátor második fia, Szaif Al-Iszlam Kadhafi brit ügyvédei útján egy nyolcoldalas, kézzel írott levelet juttatott el a francia hatóságoknak, amelyek már hosszú évek óta nyomoznak a magyar származású exelnök homályos, Líbiával kapcsolatos pénzügyeiben.

MTI / hvg.hu Világ

Volt főtanácsadója szerint sosem volt még ekkora bajban Trump

Michael Caputo azt mondja, az elnök volt ügyvédjének keddi vallomása az eddigi legrosszabb dolog, amivel Trumpnak elnökként szembesülnie kellett. Ráadásul Michael Cohen tudhat még titkokat az elnök üzleti és magánéleti múltjából is.

hvg.hu Itthon

8 kilós bomba, chip a fejben - itt a körúti robbantás vádlottjának vallomása, melyet most visszavont

Elkezdődött szerdán a 2016 őszi Teréz körúti robbantás elkövetésével vádolt P. László első bírósági tárgyalása. A merénylet sértettjei 20 és 30 millió forint kártérítést igényelnek. A tárgyaláson felolvasták P. László korábbi vallomását, amelyet azonban most visszavont, és közölte, új vallomást sem kíván tenni. Újabb elmeorvosi vizsgálat következik.

hvg.hu Plázs

„Tinédzser anya vagyok, és gyűlölöm magam ezért"

Tizenévesen, diákként szülni? – Hajlamosak vagyunk katasztrófaként gondolni rá, pedig nem feltétlenül az: van, aki örül neki, hogy a kortársaihoz képest előbb megtanult felelősséget vállalni, ami még inkább arra készteti, hogy tanuljon, és jobb teljesítményt nyújtson. Mások viszont úgy érzik, tizenéves kori gyerekvállalásuk romba döntötte az életüket, aminek többé semmi értelme. Megbélyegzi őket a társadalom, gyűlöli és megveti őket a környezetük.

MTI Világ

Litvinyenko-gyilkosság: Vallomást ígér az egyik gyanúsított

Vallomást akar tenni az Alekszandr Litvinyenko elleni gyilkosság egyik gyanúsítottja – közölte a január óta Londonban folyó vizsgálatot vezető brit illetékes jogi tanácsadója. A Kremlt bíráló orosz állambiztonsági tisztet 2006-ban mérgezték meg polóniummal a brit fővárosban.

Kazimir Annamari Itthon

"Szeretnék családot" – egy meleg lelkész vallomása II.

Kincses Marcell ifjúsági lelkész volt, de 27 évesen fel kellett adni a hivatását, mert úgy döntött: felvállalja homoszexualitását. Marcell nagyon sokáig harcolt a felismerés ellen, ördögi kísértésként élte meg, de egy nap rájött, hogy ez a szíve mélyén ott van, és nem tud lelki vezető maradni. Most a hvg.hu-nak mesélt nyíltan a sokáig tartó bűntudatról, félelemtől átitatott életéről és arról, hogy miként fér össze lelkében a hit és a melegség. 2. rész.

HavariaPress Itthon

Lopásért kapták el, minden mást is beismert

Több, általa korábban elkövetett bűnügyeket, köztük évekkel ezelőtti bűncselekményeket is bevallott a helyi körzeti megbízottnak egy lopáson tetten ért férfi Gyermelyen.

MTI Itthon

Pénzért ígért kedvező vallomást egy férfi Csongrádban

Egy munkaügyi perben hatszázezer forint fejében az alperesnek kedvező vallomást ígért egy felgyői férfi; csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön az MTI-t.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk