MTI Itthon

Gáz szivárgott egy vasúti kocsiból a tiszaújvárosi pályaudvaron

Egy robbanásveszélyes szénhidrogén gázkeveréket szállító vasúti kocsi leeresztő csonkjánál szivárgott a gáz a tiszaújvárosi vasútállomáson. Az állomást áramtalanították, az utasokat buszokkal vitték tovább, de időközben megszüntették a szivárgást.

HVG Gazdaság

Vasútritkítás Fidesz-módra: már nem hazaárulás

Ellenzékben még a vidék társadalma elleni merényletnek, megszorításnak minősítette a Fidesz, most a működés észszerűsítéseként állítják be a december közepétől életbe lépő vasúti járatritkításokat – írja az e heti HVG.

hvg.hu Gazdaság

Népszava: Ha ez így folytatódik, elfogynak a mávosok

Elöregedéssel küzd a MÁV személyi állománya, míg szabályosan vadászni kell a fiatalokat, negyvenből mindössze egy teljesíti a felvételit, miközben rengeteg pénzt költ a társaság az okatátsukra - írja pénteki lapszámában a Népszava.

MTI Világ

Most jön az igazi káosz a német vonatközlekedésben

Németországban a Deutsche Bahn vasúttársaság mozdonyvezetőinek szakszervezete szerdán kiterjesztette sztrájkját a személyszállító vonatokra. A munkabeszüntetés szerda hajnali 2 órakor kezdődött, és 43 óra után, csütörtök este 21 órakor ér véget. A teherszállítási ágazatban már kedd délután óta sztrájkolnak.

MTI Itthon

Mától új és jobb a MÁV-menetrend

Mától változik a vasúti menetrend, a MÁV azt ígéri, rövidebb lesz a menetidő, új, közvetlenebb az összeköttetések és sűrűbb a vonatközlekedés.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk