hvg.hu Tech

Különleges játék a Disneytől

A Disney a héten jelentette be Infinity névre keresztelt videojátéka érkezését. A játék többek között a Szörny Rt., a Karib-tenger kalózai és a Hihetetlen család szereplőire és világaikra épül, és kézzelfogható, gyűjthető játékfigurákkal egészül ki, melyek a saját karakterüket és univerzumukat kölcsönzik a játéknak.

hvg.hu Tech

Különleges videó: negyedszázadnyi játék három percben

A Wii U kapcsán sokat forog mostanában a köztudatban a Nintendo neve, a cégé, amelyik már több generációt is kiszolgált konzoljaival és videojátékaival. Íme, egy stílusos megemlékezés az elmúlt több mint negyedszázad játékaira – három percben.

MTI Tech

Rekordbevételt hozott a legújabb Call of Duty első napja

Több mint félmilliárd dolláros bevételt hozott értékesítésének első napján a Call of Duty lövöldözős videojáték-sorozat legújabb része, a Black Ops II., és ezzel minden idők legjelentősebb szórakoztatóipari premierjét könyvelheti el - közölte a játékot november 13. óta forgalmazó Activision Blizzard Inc.

hvg.hu Tech

Ez lehet az év legsikeresebb játéka

Az október 31-én piacra került Assassin’s Creed III a fejlesztő Ubisoft történetében minden idők legsikeresebb játékszoftver bevezetése. A játék egyetlen nap alatt az eladási listák élére került több fontos piacon és Magyarországon is.

Fehér László Kult

Ne bízzon az E251-ben – komoly mellékhatások

Az ember, akit a hátlapok fellengzős nyelvén többek közt korunk egyik atyjának neveznek, megjelentette 30 év alatt összegyűlt melléktermékeit, vagy ahogy angolosan mondanánk, nemfiktív munkásságát.

hvg.hu Tech

Kockázatos, de megéri videójátékot fejleszteni

Az okostelefon és egyéb okos eszközök megjelenésével egyre többen játszanak online. Ahogy a Facebook, a Zynga és a hasonló társaságok növekedésével párhuzamosan előretörtek az okostelefonok és a táblagépek, a videó konzolra játékokat gyártó cégek fénye megkopott – véli Matt Bolduc, a dán székhelyű globális befektetési bank, a Saxo Bank részvénypiaci elemzője. Árnyék vetült tehát a konzolokra, ami méltánytalanul lenyomta, és így a többi kiegészítő fogyasztói termékhez képest meglehetősen vonzóvá tette e cégek részvényeinek árfolyamát.

hvg.hu Új technológiák

Íme a videojáték-történelem egy három perces klipben

A Reverse Enginears nevű csapat a Polygon.com videojáték-szájt számára készítette el azt a videót, amelyben a komputeres játékok zenei remixére vágták össze három percbe sűrítve a videojátékok történetét, kezdve a Space Invaderstől a Pac Manen át a Super Marióig, a Street Fighterig, majd végül a leglátványosabb mai játékcsodákig.

hvg.hu Tech

Angry Birds: a kalandparkokba is befészkelik magukat

A Rovio Angry Birds kalandparkok megnyitásáról tárgyal világszerte. Az első ilyen Finnországban lesz, de a tolvaj zöld disznók és a mérges madarak Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és Kínában is feltűnnek a kalandparkokban.  

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Videojátékos bögre

A képen egy bögre látható, amit retró-videójáték mezbe öltöztettek. Elég jó.

1
4 5 6 7 8 9 10
A címlapról ajánljuk