life-style.hu Tech

Indiana Jones a pixelvilágban

A technika rohamos feljődését kihasználva hollywood betört a videojátékok világába. Vagy éppen fordítva?

MTI Shake

Kínos baki után gúnyos megjegyzések záporoztak az ITV ellen

A brit televíziózás történetének egyik legkínosabb bakijáért volt kénytelen megkövetni nézőit az ITV kereskedelmi csatorna, amely egy számítógépes videojátékból kölcsönzött harci jelenetet szerepeltetett eredeti felvételként minapi dokumentumfilmjében.

hvg.hu Tech

Angry Birds: 350 millió letöltés

A letöltések száma 150 millióval nőtt a júniusi adathoz képest, és most a tavaly márciusi szám háromszorosa. Szépen teljesít a merchandising is.

hvg.hu Trendvadász

Angry Birds klasszikus koncert Londonban

A Londoni Filharmonikusok több mint húsz, az Angry Birds vagy a Super Mario és más videójátékok zenéje alapján készült, klasszikussá hangszerelt zeneművet ad elő egy londoni zenei fesztiválon.

MTI Új technológiák

Padlón az amerikai videojáték-piac

A négy és fél évvel ezelőtti szintre süllyedt a videojáték- és játékkonzol eladások száma a múlt hónapban, miután májusban az előző hónaphoz képest 14 százalékkal, 743 millió dollárra (136 milliárd forintra) csökkent e piaci szegmens bevétele.

HVG HVG Hetilap

Csak az arcomat figyeljék

Villámsebes kezek és gyors reflexek mellett pszichológiai érzékre is szüksége van a játékosnak, ha sikert akar elérni a napokban piacra dobott új videojátékban, az L.A. Noire-ban.

MTI Tech

Ellopták 77 millió Playstation-játékos adatait

Az internet történetének egyik legnagyobb adatlopását szenvedte el a Sony Corp. online játékhálózata. A feltételezések szerint mintegy 77 millió felhasználó neve, lakcíme és valószínűleg hitelkártya-hozzáférése került illetéktelen kézbe.

life-style.hu Shake

Új Mortal Kombat sorozat - videók

Sokan azt hitték a pilot után, hogy egy új Mortal Kombat mozi beharangozójáról van szó, ami nem is meglepő a videót...

1
4 5 6 7 8 9 10

A címlapról ajánljuk